hits

Fra hacket og overvåket, til ren luksus på Scandic Hell!

Mange av dere har spurt hva som skjer for tiden, hvorfor jeg har blitt så "lukket" og stille. Om jeg har det bra, hvorfor jeg ikke svarer osv. Jeg/vi var utrolig sliten etter mye styr etter visse blogginnlegg, og etter litt fram og tilbake fant vi også ut at vi hadde blitt hacket. Pc'n vår og tlf min var hacket, klonet og overvåket. Mista tilgangen til både mailen min og facebooken min, da dette ble styrt av noen andre. Passordene ble endret, og posisjonen på tlf min ble slått på til en hver tid for å overvåke hvor jeg befant meg. 

Hvorfor? Nei si det du.. Kanskje for å finne noe å "ta meg" på? Bruke noe mot meg eller henge meg ut? Ta meg personlig? Ikke vet jeg. Men nå har det slik at både jeg og Erik har ingenting å frykte, heller ingenting å skjule. Alt av info på vår pc, mail, dokumenter, facebook-kontoer og på min telefon inneholder overhodet ingenting som kan skade noen av oss, så dette tar vi med knusende ro sånn sett.

Men hva gjør man da, når slikt skjer? Hvor skal man begynne? Og midt oppi dette var Erik bortreist på kurs i 2 dager, så jeg var alene hjemme. Må innrømme at det var ganske ubehagelig og det føltes overhodet ikke trygt. Da var det godt å ha gode, trygge mennesker rundt meg mens Erik var borte. Må også få påpeke at politiet har vært svært behjelpelige i denne saken, og vi føler oss både trygge og godt ivaretatt etter de kom inn i bildet. 

Uansett, jeg henta Erik på værnes, og ingen av oss var særlig lysten på å dra hjem. Vi trengte rett og slett å komme oss bort litt. Hadde også gjøremål på stjørdal dagen etter, så da ble valget lett.

SCANDIC HELL på stjørdal! <3 Herlighet for en plass!?   

Jeg er helt overveldet over at vi har et slikt hotel, med en slik gjestfrihet og service i nabobyen vår. Jeg vet vi har mange fine hoteller, men dette overgår faktisk alt.

Hvorfor har jeg aldri hørt om, eller vært her før? 

Skulle i utgangspunket bo på et dobbeltrom, noe jeg også ventet meg da jeg sto i heisen på vei opp til rommet. Rom 720 sa meg egentlig ingenting. Da jeg kom opp, sto det "Hellsuiten" på rom 720. Jeg begynte å ane en liten oppgradering. Men det som møtte meg da jeg låste meg inn, fikk meg faktisk til å felle noen tårer.

Der sto jeg, lille ubetydlige meg.. en helt vanlig gjest liksom. Jeg begynte nesten å le litt også... Lo og gråt noen søte små tårer. Vet du hvorfor? Jo fordi jeg er overhodet ikke vant til slik luksus og følelsen av å være SÅ velkommen. Det er nok bare svigermor som klarer å gi meg den følelsen, haha!:) Ikke fordi rommet var så stort og luksuriøst, men pga to detaljer der inne, som kun var tiltenkt meg.

Jeg følte meg sett for den jeg er, og den jeg står for. Har som kjent møtt mye motgang og dritt de siste ukene, så dette ga meg mer enn noen tror. Spesielt en liten hilsen som var skrevet på speilet. Fikk desverre ikke tatt bilde av denne, men herlighet så nydelig gjort.

Da jeg går videre inn sto dette på bordet, men enda en hilsen.. fra direktøren selv, med innkjøpt påske egg med smågodt, god drikke og div andre ting. Slike små ting, er det jeg setter høyest i livet. Det å bli satt pris på, noe jeg utvilsomt følte fra første sekund. Noe jeg etterhvert forsto, at alle gjør på dette hotellet. Da jeg fikk møte de ansatte de andre gjestene innså jeg straks at alle blir så godt tatt vare på, ikke bare vi. Det er kanskje vanskelig for noen og forstå at slike bagateller kan være så viktig for meg, men dere som kjenner meg vet veldig godt hvorfor. Jeg følte meg godtatt, ønsket og veeeldig velkommen.

Takk<3 Og under her ser dere bilde av stua, bare en liten bit av hele suiten. Utrolig fint, ikke sant?

Soverommet var oppbygd på eget plan, og det viser seg at dette rommet.. jo det er selvfølgelig brudesuiten. Den største og fineste suiten på hele hotellet. Gamle skybaren med en ubeskrivelig fin utsikt. 

Som kjent er jeg også helt gal etter mat. Elsker å lage mat, spise mat, se på mat, lukte på mat, ja.. du skjønner. Haha! Vi kom ganske sent på kvelden, og ville egentlig bare ligge i senga å se tv. Vi bestilte derfor roomservice. Sjekk den utsikten vi hadde fra senga da!

Valget ble en saftig burger, med "nåkka attåt" som vi sier her i barteby! 

Etter maten fylte vi opp badekaret og satt på musikk, vi begge elsker nemlig å synge! Satt vel å sang i badekaret i over en time, haha. Resten av kvelden lå vi bare i senga med tv og godteri! :) 

Hadde jo hørt om frokosten på dette hotellet, da den er mye omtalt. Det forstår jeg veldig godt! Jeg har vært på både Britannia og Rica Nidelven altså.. men hallo. Dette her overgår alt. Har ikke ord. Bildene taler vel for seg selv... here we go!
 

Resten av dagen tilbragte vi i bassenget, i badstua og på rommet! På kvelden var vi også nede i baren en tur og delte en flaske vin, det var så utrolig hyggelig der. Og for en service det var på alle de ansatte overalt? Har ikke opplevd slik før jeg. Er iallefall umulig å være i dårlig humør, når alle de ansatte som jobber der snur dagen din med bare et blikk! 

Fikk servert dette på rommet, litt av en luksus!

Her var det så kooooslig og lunt, tror vi badet 4 ganger mens vi var der.


 

Avsluttet kvelden med en god suppe, idol på skjermen og kjærestekos delux. Anbefaler virkelig alle å besøke dette hotellet. Det er så verdt det! 

Har du ingen planer nå i påska f eks? TA TUREN! Vi skal iallefall tilbake, maaange ganger. Nok en gang kjære Scandic Hell, hvis dere ser dette: TUSEN takk for et uforglemmelig opphold. Vi kommer tilbake kjappere enn dere aner!<3

God påske folkens!

 

6 kommentarer

Linda

21.03.2016 kl.19:18

Veldig hyggelig å lese skryt om hotellet og ansatte. ☺ siden jeg jobber der. ☺

Lotte Hoel

22.03.2016 kl.10:15

Linda: ??????

Drea K.

22.03.2016 kl.11:07

Digg da! Og suiten burde jo være rom 666. :D

Lotte Hoel

22.03.2016 kl.11:51

Drea K.: Ja der sier du noe!??

May Kristin Thorsø

27.02.2017 kl.22:25

Fordi dåkker fortjent ei slik natt..❤❤❤❤❤❤. Så virkelig herlig ut.. Takk for tipset til et avbrekk i hverdagen... 👌Dit vil æ å.. ❤Klem ❤

Lotte Hoel

28.02.2017 kl.21:11

May Kristin Thorsø: Anbefales!!!!?

Skriv en ny kommentar