hits

Ikke del dette! Da er du ille ute

Man skulle jo tro at landet ble delt i to i disse dager. Mannegruppa mot resten, på en måte.

Men det er jo ikke slik.

Dette er bare en ubetydelig gruppe på facebook. En gruppe som har bemerket seg noe kraftig vel og merke, fordi de ble avslørt. Men hvor mange andre slike grupper florerer i stillhet? 

Dette begynner nemlig å virke som en gruppe der de sykeste menneskene blant oss kan samle seg, for å ytre sine meninger. Men det har gått fra meninger, til vitser. Fra vitser til grov hets, til trakassering, uthenging, trusler, forfølgelse og oppfordring om vold, voldtekt, og drap på enkeltpersoner.

Det har blitt et fristed for de aller verste i samfunnet vårt, der de kan ytre seg for fullt. Uten og bli dømt, mistenkeliggjort eller etterforsket. Enn så lenge.

For i det blonde, dumme hodet mitt så tenker jeg.. dette må jo være ganske opplysende for politiet. Alle galinger servert, på én og samme plass liksom. "Værsågod, pick and choose" på en måte..😛 Penger spart hos politiet det.

Det vises jo et rasende fall i gruppa, alt synker og medlemmene forsvinner like kjapt som de nye kommer inn. Jeg tenker at de "normale" i gruppa, er en gjeng med vanlige mannfolk som absolutt skal stå på sitt. Menn som ikke akter å gi seg, pga rene prinsipper. Og det kan jeg forstå på ett vis. "Vi må få være her uten og bli dømt" osv. For alle i gruppa har faktisk blitt dømt, fra dag 1. Også av meg. 

Men få-tallet i gruppa.. det er de aller verste. De psykiske ustabile. Det er disse vi har blitt truet av.

Det er pga disse politiet ser en reell trussel. Pga disse mennene er vi redde. Pga disse ble jeg tildelt voldsalarm i 4 mnd. Og pga disse mannfolka måtte Sophie Elise slette det berømte innlegget sitt, på oppfordring av selve politiet. Det er overhodet ikke greit! Vi skal ikke bøye oss og tie. Skal vi gå å være redde? Hvor er vi på vei..?

Jeg forstår at enkelte i gruppa føler seg overtrampet fordi de "kun" er medlem der. De står ikke inne for det media og befolkningen velger å belyse. Men dere har hele veien hatt muligheten til å melde dere ut. Dere har selv stått støtt for å kjempe for denne gruppa, tross det den er kjent for.

At jeg sammenlikner pedofile menn med Breivik osv.. come on! Er det virkelig så på trynet gjort av meg? Nei.

Ikke hvis du forstår budskapet mitt bak ordene jeg faktisk skriver. Men du velger heller å bekjempe mine utsagn, for å beskytte ei skadeskutt facebook-gruppe og putter det inn under ytringsfrihet. 

Og dagens mest forhatte mann, Kay Eriksen klamrer seg fast i troen stakkar, troen på å holde denne gruppa oppe. Noe jeg synes er synd. For han virker faktisk som en real type, som har vist et snev av både forståelse, realitet og ydmykhet de siste 3 dagene. Dette er da nytt for meg, da tonen jeg har fått det siste halvåret har vært en helt annen. Jeg har faktisk prata ganske mye med han, og i bunnen virker det som han oppriktig plages av all dritten i den gruppa. Hvorfor det plager han nå plutselig? Det vet jeg ikke.

Men jeg oppfatter at han virkelig ønsker å beholde noe positivt med gruppa, altså den type grov mannehumor som vi resten kanskje ikke har så godt av. Og det må jo være greit, hvis man holder det der. Men du tok deg tydeligvis vann over hodet. For kontroll, det har du ikke.

Men at du står opp å tar kampen for alle, DET ska du faen meg ha for! Det er tøft gjort, og man ser tydelig at du ønsker å snu dette til noe positivt. Og det er jo bra.

Jeg foreslo at de kunne gi bort pengene de ikke fikk donert, til de stakkars jentene på 13 og 20 år som ble trakassert og ødelagt f eks. Som en slags oppreisning, unnskyldning eller ett fnugg av ansvarspåskrivelse. Men det var helt uaktuelt, de kunne ikke gi penger til sminke eller til en blogger. 

Uansett, jeg velger iallefall å la tvilen komme han til gode. Sånn litt iallefall, tross at han lot adressen min stå i 2 døgn. Jeg velger å tro at han faktisk er menneskelig nok til å ta dette som lærdom, til å vite hvor grensa går og kanskje en dag vil han innrømme/innse at dette var totalt uhørt. Ikke vet jeg, men jeg synes iallefall man skal slutte å gå til angrep på både han og hans familie. Det er uhørt. Det løser faktisk ingenting. 

Så får vi håpe politiet tar grep, og hjelper til når folk er redde eller blir truet. Ikke minst tar grep ang enkelte medlemmer der inne, før trusselen blir en realitet!!

Jeg tier iallefall ikke, det synes jeg ikke du heller bør gjøre.

10 kommentarer

06.10.2016 kl.21:17

Kjæææmpebra Lottemor. Heeeelt enig. <3

Lotte Hoel

30.10.2016 kl.19:08

Anonym: <3

Marius

08.10.2016 kl.12:27

Det er flott at du mener dette. Da gjelder vel dette også de kvinnelige medlemmene på kvinneguiden.no som er minst like "fæle" med denne type humor, trakassering av kjendiser etc etc. Eller?

Lotte Hoel

11.10.2016 kl.13:07

Marius: Så klart Marius. Like forkastelig uansett!!

10.10.2016 kl.10:33

Bloggen din døde ut fort :(

Lotte Hoel

30.10.2016 kl.19:06

Anonym: Synes du? :)

Ogmund

10.10.2016 kl.21:43

"Det vises jo et rasende fall i gruppa, alt synker og medlemmene forsvinner like kjapt som de nye kommer inn."

Gruppa var nede på 26.000 for noen få dager sida. Når er de over 40.000. Når sjekka du medlemstallet til gruppa sist, og hvorfor tror du de har fått en så gedigen medlemsøkning?

Ogmund

11.10.2016 kl.14:33

"Det vises jo et rasende fall i gruppa, alt synker og medlemmene forsvinner like kjapt som de nye kommer inn."

Mannegruppa var på 26.000 rett etter medias søkelys. Nå er de over 41.000. Hvorfor tror du medlemstallet har gått opp?

Sif

12.10.2016 kl.15:43

Gruppa er nå på over 42 tusen medlemmer! Har antallet gått ned i det hele tatt?

Lotte Hoel

30.10.2016 kl.19:04

Sif: Det har jeg desverre ikke oversikt over:)

Skriv en ny kommentar