hits

Sophie Elise vil bli statsminister i Norge og Kanye West vinner i 2020.

Velkommen til den nye fremtiden. Denne overskriften ble plutselig en realitet etter nattens katastofe. Nå er vi godt på vei inn i 3. verdenskrig, med Putin og Donald Dick i front. 

Nå kan alt skje. Er det virkelig denne utviklingen verden vil ha? Hva har vi egentlig i vente..? Hvor er vi om 30 år?

Det er ikke rart jeg vurderer å aldri få barn. Jeg unner ingen å bli født inn i denne galskapen. Denne utviklingen skremmer meg. Når skal det stoppe?

Hvordan skal vi sørge for at våre etterkommere får et godt liv? Hvordan skal vi klare å oppdra dem med de gode, gamle verdiene vi en gang sto for? Nå skal store deler av verden styres av holdningene til Hitler. Verdens mektigste mann bør være et godt menneske, og han skal være et forbilde med gode verdier og sunne holdninger. Det eneste han står for er rasisme, mobbing, kvinnehat, maktspill og penger. Han har kjørt (og vunnet) denne valgkampen med å nedverdige andre mennesker, hele jævla veien.

Hvordan kan vi forsvare dette for barna våre? Vi er på vei inn i totalt feil retning. Og det er ikke Trump sin feil, han sier jo bare det befolkningen vil høre. Det vises etter nattens resultat. Det hele startet med en god spøk som hele verden lo av. Vel.. nå ser vi hvor vi er på vei, og hvor vi allerede har havnet.

Det hadde vært tryggere for verden om bikkja mi ble president, for å si det slik. I dag tenker veldig mange at vi kan like gjerne bare gi opp. Nå er løpet kjørt liksom.. Jeg lurer på om verden er klar over at Kanye West skal stille i 2020, og at han kommer til å vinne. Og hvis ungdommen ikke styres nok av Kardashian-familien og Kylie Jenner allerede, så bør dere forbrede dere på hva fremtiden vil bringe.

Det jeg lurer på, det er hvor mange år det faktisk tar før Sophie Elise blir valgt som vår egen statsminister. Le gjerne, men jeg velger å le sist. Ja for hun har faktisk sagt at hun vil bli det, men det var nok på spøk. Den samme spøken gjorde Trump til president i natt.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar