Erik skrev et dikt til meg i bryllupstalen. Jeg tatoverte hele diktet.

Da Erik skulle holde tale i bryllupet vårt, skrev han også et dikt til meg. Som mange av dere vet så har oppveksten min vært relativt tøff. Derfor traff dette diktet meg noe enormt, da hans måte å skildre livet mitt og meg på er ganske unikt. Han har faktisk skrevet det helt på egen hånd. Vel.. i går tatoverte jeg diktet på hele låret mitt. Og han visste så klart ingenting på forhånd. Du kan jo tenke deg hvor overasket han ble <3 Han er så flink!!

 


Her er hele diktet i sin helhet:Elsker deg mer enn ord noengang kan beskrive, kjære ektemannen min! <3

5 kommentarer

Drea

23.12.2016 kl.13:44

Ååååååh! Så herlig! ❤️

Bitte-Louise

25.12.2016 kl.17:18

Koselig

Cindy

26.12.2016 kl.01:11

Vakkert, indeed! Gleder meg helhjertet på deres vegne og sender all positiv energi&gode tanker deres retning og selvfølgelig lykkeønskninger for all framtid. Hils.

Funny

17.01.2017 kl.21:29

Morsomt at du skal gå med den hele livet, spesielt med grammatiske feil. For en tullejente du er :D

Elevele

29.01.2017 kl.17:34

Det var utrolig flott <3

Skriv en ny kommentar

Lotte Hoel

Lotte Hoel

31, Trondheim

Epost: lottehoel2016@hotmail.com Snap: "Pokerfaace" Gla'jente fra Trondheim med mange meninger.. om mye!:) Ellers er jeg norgesmester i poker, er veldig spontan og har en ganske så stor dose med selvironi innabords. Fiske, fotball, dart og poker er det jeg bruker fritiden min på. Tar meg selv svært lite høytydelig, og byr i overkant mye på meg selv. Denne bloggen har blitt et skrivested for meg, om alt jeg står for og tror på. Jeg kjemper alltid for de svake, urettferdighet og jeg bruker stemmen min der den trengs. Hovedsaklig kjemper jeg for barns rettigheter og ting som kanskje er litt tabu-belagte.

Kategorier

Arkiv

hits