Pengene! Boksesportens verste venn

Kjære godtfolk. 

I natt og i hele dag har det kommet kraftige reaksjoner (fra sentrale hold) på at jeg benyttet meg av funksjonen "send direkte" på facebook. Der filmet jeg fra en skjerm, så resten av Norge også fikk sett boksekampen. Det har endelig blitt lovlig med boksing i Norge, men ikke helt skjønner du.. Hvis du ikke har penger nok, da gjelder ikke dette for deg desverre.

Rar som jeg er, så mener jeg at alle mennesker bør få oppleve god boksing. Hva med alle de som lever på minstegrensa? De som ikke har én eneste krone til overs hver måned, de som har det tøft nok fra før? Det er de som blir rammet av dette pengespillet. Desverre. 

Som den aller første norgesmesteren i poker på norsk jord, er jeg evig takknemlig for at TV2 viser GRATIS poker til det norske folk. Det skaper interesse og engasjement.  Det var rekordmange mennesker som deltok under forrige poker NM, dette velger jeg å takke TV2 for. Både poker og boksing ble jo lovlig under samme regjering. Men boksing er fortsatt bare kjøpt og betalt. Det virker som om boksesporten nok en gang havner under vingene på de som kun skal generere penger.

Ble boksing kun lovlig for at de store herrer skulle tjene penger, eller ble det lovlig for at folket kunne se boksning på norsk jord og tv? Vel... dagens tema snakker vel for seg selv.

Det eneste jeg angrer på i den saken her, er at jeg ikke fikk varslet folk litt tidligere om at jeg sendte fra facebook. Jeg vet også at mange unge fulgte kampen via min sending i går, sunn ungdom som har en stor interesse for sporten.
Nå må dere slutte å sette lokk på alt, og heller ta en u-sving.

At jeg nå blir truet med søksmål og diverse, det får bare være. 500.000 kr endrer fortsatt ikke meningen min.

Da får jeg ta den kampen da, for å skape en ny debatt rundt dette. Debatt skaper også endring husk.

Og nok en gang.. GRATULERER Cecilia!!! Du er så ubeskrivelig viktig.

#tv2 #viaplay #boksing #politikk #brækhus

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lotte Hoel

Lotte Hoel

31, Trondheim

Epost: lottehoel2016@hotmail.com Snap: "Pokerfaace" Gla'jente fra Trondheim med mange meninger.. om mye!:) Ellers er jeg norgesmester i poker, er veldig spontan og har en ganske så stor dose med selvironi innabords. Fiske, fotball, dart og poker er det jeg bruker fritiden min på. Tar meg selv svært lite høytydelig, og byr i overkant mye på meg selv. Denne bloggen har blitt et skrivested for meg, om alt jeg står for og tror på. Jeg kjemper alltid for de svake, urettferdighet og jeg bruker stemmen min der den trengs. Hovedsaklig kjemper jeg for barns rettigheter og ting som kanskje er litt tabu-belagte.

Kategorier

Arkiv

hits