En god og lærerik dag.

Kjære lesere.

Den siste tiden har jeg fått enormt mange spørsmål, fra alle kanaler egentlig. Jeg er ganske opptatt av å svare alle, men det går ikke like lett lengre, desverre. Jeg svarer hvis det gjelder viktige ting, hvis folk trenger råd/hjelp med noe osv. Når det gjelder private spørsmål om meg og mitt.. der er jeg litt dårlig. Derfor kjører jeg heller i gang en spørsmålsrunde, der jeg kan svare på alt her inne isteden.

Så om du lurer på noe, hva som helst.. kjør på! (Du er så klart helt anonym.) Lager et eget innlegg med alle svarene, som vil bli publisert her inne.

Ellers hadde jeg et meget trivelig møte i dag, med en som kjente både mamman og den biologiske pappan min! Der fikk jeg mange gode historier, samt klarnet opp i mye tull jeg har blitt fortalt de siste 20 årene. Haha, er det mulig tenker jeg!

Det sies jo at sannheten alltid kommer for en dag. Vel.. sannheten slo hardt ut i dag, for å si det mildt.


Han heter Bengt, og er faktisk en av de nydeligste menneskene jeg har møtt. En snillere og mer godhjertet mann skal du lete lenge etter. Han var faktisk min "onkel" da jeg var knøttlita og har bært meg i armene sine da jeg var 2 år. Jeg husker faktisk at mormoren min alltid kalte han favoritten sin. Takk for i dag kjære Bengt. Gleder meg til å treffe deg igjen.<3

Nå tar jeg natta. Klem <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lotte Hoel

Lotte Hoel

31, Trondheim

Epost: lottehoel2016@hotmail.com Snap: "Pokerfaace" Gla'jente fra Trondheim med mange meninger.. om mye!:) Ellers er jeg norgesmester i poker, er veldig spontan og har en ganske så stor dose med selvironi innabords. Fiske, fotball, dart og poker er det jeg bruker fritiden min på. Tar meg selv svært lite høytydelig, og byr i overkant mye på meg selv. Denne bloggen har blitt et skrivested for meg, om alt jeg står for og tror på. Jeg kjemper alltid for de svake, urettferdighet og jeg bruker stemmen min der den trengs. Hovedsaklig kjemper jeg for barns rettigheter og ting som kanskje er litt tabu-belagte.

Kategorier

Arkiv

hits