Freaks, det er iallefall noe for meg!

Jeg har aldri vært ei frøken som er en forkjemper for tatoveringer, når det gjelder min egen kropp. Jeg har alltid sett på tatoveringer som en sånn mc-greie, for å være helt ærlig. Teit og fordomsfull, som jeg har vært. Desverre.

I min voksne alder har jeg forstått at blekk på kroppen, det er noe jeg virkelig står inne for. Det er noe jeg verdsetter, beundrer og noe jeg faktisk er utrolig stolt av. Som noen av dere vet tok jeg nylig en tatovering på låret mitt. Det var stort, det var nytt for meg og det var utrolig meningsfylt. Det var et dikt min kjære ektemann skrev til meg, i sin bryllupstale. Jeg får ikke sagt det nok, hvor fornøyd jeg er. Både med selve tatoveringen, strørrelsen og tatovøren. Som dere kanskje har forstått, så er ikke jeg den enkleste kunden i boka, om vi kan si det slik. Jeg vet hva jeg vil, jeg vil ha det på min måte og jeg klager gjerne hvis ting ikke blir som jeg ser for meg. Og det jeg kan si, er at jeg har funnet tatovøren i mitt liv. Både Yerko og David er enormt tålmodig, og setter kundene sine meget høyt. De er så utrolig proffe, har god service og de er meget inkluderende. De tar seg god tid til kundene, noe jeg synes er veldig betryggende. Jeg tok desverre to tatoveringer da jeg var 14 og 16 år, noe jeg angrer skikkelig på. Freaks tattoo utrører nøye utført arbeid, og vi blir alltid like godt ivaretatt. Man føler seg nesten hjemme der inne. Dette er nok plassen jeg alltid kommer til å dra tilbake hos, uten tvil! Og mine tidligere tatoveringer skal også dekkes over, snarest. Det er så tydelig at de legger all sin sjel og ære i jobben de utfører. Jeg er både overasket og imponert, kontra andre tatto-sjapper i både Trondheim og i Norge over-all. Jeg og Erik var der for tredje gang å tok nye tatoveringer, i går. Og motivenene trenger vel ingen forklaing, for dere som følger oss. Dere vet hva vi har vært/er igjennom, så motivet "fighter" og "motgang" er vel noe som sier seg selv.


Vi begge tok lik tatovering, noe vi gjorde sist også. Her er flere bilder:


Det siste bilde fant jeg på hjemmesiden til freaks tattoo, og jeg vil poste dette for å vise kvaliteten denne bedriften faktisk innehar. Jeg blir jo nesten sjalu, haha! :) 

Freaks tattoo i Trondheim, det er virkelig plassen å dra til.

Hvis du vil bestille time, ta kontakt på 92218858, eller gå på hjemmesiden til Freaks tattoo på facebook.

De ligger i fjordgata 62, og kan også følges på instagram; @FreaksTattoo.

 

(Og nei, dette er ikke et betalt/sponset innlegg).
Dette er en anbefaling fordi jeg vil gi mine lesere en god anbefaling.

#freakstattoo #tatovering #trondheim

2 kommentarer

casss

30.03.2017 kl.23:17

Så mange fine tattoveringer. :D

Lotte Hoel

20.04.2017 kl.10:01

casss: Takk:)

Skriv en ny kommentar

hits