Freaks, det er iallefall noe for meg!

Jeg har aldri vært ei frøken som er en forkjemper for tatoveringer, når det gjelder min egen kropp. Jeg har alltid sett på tatoveringer som en sånn mc-greie, for å være helt ærlig. Teit og fordomsfull, som jeg har vært. Desverre.

I min voksne alder har jeg forstått at blekk på kroppen, det er noe jeg virkelig står inne for. Det er noe jeg verdsetter, beundrer og noe jeg faktisk er utrolig stolt av. Som noen av dere vet tok jeg nylig en tatovering på låret mitt. Det var stort, det var nytt for meg og det var utrolig meningsfylt. Det var et dikt min kjære ektemann skrev til meg, i sin bryllupstale. Jeg får ikke sagt det nok, hvor fornøyd jeg er. Både med selve tatoveringen, strørrelsen og tatovøren. Som dere kanskje har forstått, så er ikke jeg den enkleste kunden i boka, om vi kan si det slik. Jeg vet hva jeg vil, jeg vil ha det på min måte og jeg klager gjerne hvis ting ikke blir som jeg ser for meg. Og det jeg kan si, er at jeg har funnet tatovøren i mitt liv. Både Yerko og David er enormt tålmodig, og setter kundene sine meget høyt. De er så utrolig proffe, har god service og de er meget inkluderende. De tar seg god tid til kundene, noe jeg synes er veldig betryggende. Jeg tok desverre to tatoveringer da jeg var 14 og 16 år, noe jeg angrer skikkelig på. Freaks tattoo utrører nøye utført arbeid, og vi blir alltid like godt ivaretatt. Man føler seg nesten hjemme der inne. Dette er nok plassen jeg alltid kommer til å dra tilbake hos, uten tvil! Og mine tidligere tatoveringer skal også dekkes over, snarest. Det er så tydelig at de legger all sin sjel og ære i jobben de utfører. Jeg er både overasket og imponert, kontra andre tatto-sjapper i både Trondheim og i Norge over-all. Jeg og Erik var der for tredje gang å tok nye tatoveringer, i går. Og motivenene trenger vel ingen forklaing, for dere som følger oss. Dere vet hva vi har vært/er igjennom, så motivet "fighter" og "motgang" er vel noe som sier seg selv.


Vi begge tok lik tatovering, noe vi gjorde sist også. Her er flere bilder:


Det siste bilde fant jeg på hjemmesiden til freaks tattoo, og jeg vil poste dette for å vise kvaliteten denne bedriften faktisk innehar. Jeg blir jo nesten sjalu, haha! :) 

Freaks tattoo i Trondheim, det er virkelig plassen å dra til.

Hvis du vil bestille time, ta kontakt på 92218858, eller gå på hjemmesiden til Freaks tattoo på facebook.

De ligger i fjordgata 62, og kan også følges på instagram; @FreaksTattoo.

 

(Og nei, dette er ikke et betalt/sponset innlegg).
Dette er en anbefaling fordi jeg vil gi mine lesere en god anbefaling.

#freakstattoo #tatovering #trondheim

Jeg ble snikfilmet bak rattet i trafikken, slik gikk det...

Del 2 kommer her..

Jeg er kjent for å være litt stressa altså, men hallo.. Denne bilen burde hatt en egen bruksanvisning. Gikk ikke an å gi gass, uten og holde inn bremsen samtidig. Så måtte jeg selvfølgelig clutch'e oppi alt dette. Vel, vi overlevde denne turen også. 

 

 

 

Video fra da jeg ble norgesmester i poker


 

En god og lærerik dag.

Kjære lesere.

Den siste tiden har jeg fått enormt mange spørsmål, fra alle kanaler egentlig. Jeg er ganske opptatt av å svare alle, men det går ikke like lett lengre, desverre. Jeg svarer hvis det gjelder viktige ting, hvis folk trenger råd/hjelp med noe osv. Når det gjelder private spørsmål om meg og mitt.. der er jeg litt dårlig. Derfor kjører jeg heller i gang en spørsmålsrunde, der jeg kan svare på alt her inne isteden.

Så om du lurer på noe, hva som helst.. kjør på! (Du er så klart helt anonym.) Lager et eget innlegg med alle svarene, som vil bli publisert her inne.

Ellers hadde jeg et meget trivelig møte i dag, med en som kjente både mamman og den biologiske pappan min! Der fikk jeg mange gode historier, samt klarnet opp i mye tull jeg har blitt fortalt de siste 20 årene. Haha, er det mulig tenker jeg!

Det sies jo at sannheten alltid kommer for en dag. Vel.. sannheten slo hardt ut i dag, for å si det mildt.


Han heter Bengt, og er faktisk en av de nydeligste menneskene jeg har møtt. En snillere og mer godhjertet mann skal du lete lenge etter. Han var faktisk min "onkel" da jeg var knøttlita og har bært meg i armene sine da jeg var 2 år. Jeg husker faktisk at mormoren min alltid kalte han favoritten sin. Takk for i dag kjære Bengt. Gleder meg til å treffe deg igjen.<3

Nå tar jeg natta. Klem <3 

Meg som synger Gabriella's sång og Carole King, for over 10 år siden

Haha, utrolig rart å høre igjen. Takk for filene Marius! Jeg var en smule mer forsiktig den gangen, hører jeg. Haha!
 

#gabriellassång #caroleking #yougotafriend #20år
 

Meg og pappan min den ene gangen jeg fikk møtt han, før han tok livet sitt i skogen. Skogen ingen vil fortelle meg hvor er..

Ja, han har vel kanskje gitt noen mennesker en lærepenge, men det var vel kanskje fortjent? Han lot seg ikke pille på nesen akkurat.

Der kjenner jeg meg veldig igjen, det er jo dette jeg brenner for i dag. Nei, det var kanskje ikke så lurt å gå i mot han eller mennesker som sto han nære, da han var svært beskyttende ovenfor sine egne. Men hvem er vel ikke det? Jeg kjenner iallefall mer og mer på hvor jeg kommer fra.

Og for å være dønn ærlig, så ting har falt på plass. De fleste dårlige sidene av meg, de har jeg fra min mor. Og de gode sidene, vel... Me and u daddy'o! <3

Jeg får inntrykk av at han hjalp mange mennsker, mennesker som kanskje ikke hadde det så bra. Etter at jeg la ut et bilde av han, har jeg fått flere hendvendelser av forskjellige folk som kjente han. Jeg er også så heldig at jeg fikk tilsendt noen bilder.
Jeg fikk alltid høre av min mor at han var en dårlig mann, og en real slosskjempe. Dette stemmer jo overhodet ikke.

Vi er faktisk veldig like, noe jeg er stolt over.

Ja, jeg kan være knallhard. Men jeg er rettferdig.

Nei, jeg bøyer meg ikke for trusler, urett og motgang, jeg står heller hardt imot. 

Ja, jeg tar gjerne en "kamp" for å hjelpe andre. (Misforstå meg rett.)

Jeg er uredd, tar alltid vare på de som ikke har det så greit og jeg dømmer absolutt ingen.

De menneskene som står høyest hos meg, som jeg respekterer mest av alt.. det er de menneskene som ligger "under standaren" og forventningene i dette samfundet. Det har jeg også fra min far. Og det gjør meg stolt.

Det jeg ikke var klar over, var at han faktisk reiste rundt med TNT (bandet) på turne'er osv. Han var en meget god sanger, og trommis som jeg har hørt? Der vet jeg hvor jeg har sangstemmen min fra iallefall. Men trommer? Haha, der har jeg absolutt ingenting fra han, for å si det mildt. Det kunne også hende at en jeg snakket med i TNT har en video av ham, så det er jeg utrolig spent på og evt få se!

Han var også en stor og sterk kar, som mange hadde en mening om. På godt og vondt. Han var rettferdigheten selv, noe jeg kjenner meg igjen i. Han nølte ikke med å ta de svakes parti iallefall. Jeg kjenner meg stolt, og det gjør godt. Jeg kan for første gang på mine 30 år, si at jeg er STOLT av en forelder. Det har jeg aldri kjent på før, noensinne.

Det sies også at han var enormt sjarmerende, snill, han satte seg selv alltid bakerst, han var konstant blid, og han laget alltid liv og røre. Det var aldri et kjedlig moment rundt han. Men mest av alt, humor og selvironi. Han var iallefall en populær mann hos damene, haha! Han het Jørn, men ble alltid kalt Jøggen.


 


Her er vi begge nyfødte. Det vises ikke så godt her, men vi var utrolig like! :)

Uansett, TUSEN takk til dere som delte innlegget mitt. Dere bidro til at jeg fikk mye mer informasjon om min far, historier samt noen bilder. Det betyr alt. Del gjerne dette også, så kanskje jeg får enda mer svar fra mennesker der ute. <3

God helg godtfolk. <3

#tnt #pappa #rip
 

Jeg ble seksuelt misbrukt fra jeg var 3-10 år av en eldre mann. Han fikk 60 dager i fengsel

Ja du leste lett. 60 dager. Dette ble avgjort av det flotte rettsystemet vi har her i Norge. Jeg fikk også en erstatning på 60.000 kr. Som min narkomane mor tok fra meg, fordi hun ble oppført som min "verge" av barnevernet.

Dette innlegget trenger vel strengt tatt ingen flere bokstaver.

hits