God morgen:)

Snart klar for påskeferie nå. Skal kose oss masse med familie, godteri og forhåpentligvis litt fiske. Det blir godt:) Ellers skal vi snart starte i gang tidenes treningskjør inn mot bryllupet. Vi er litt sånn at alt som kan konkureres om, det er ekstra gøy. Vi kjører veddemål på alt og ingenting egentlig, digger det. Da blir også ting mye gøyere å gjennomføre. Det går så klart mye i oddsen og sport generelt egentlig. Men hvis dere har noen forslag på en konk/bet vi kan kjøre i gang innen trening taes det imot med stooor takk!:) Vi har kun 3 mnd på oss, så dette kan bli gøy. Skal så klart fortsette treningen for fullt etter bryllupet også, da vi begge har trent store deler av livet vårt fra før. Men nå… nå har vi vært daffe lenge nok!

Ellers ønsker jeg dere en magisk påske, hei då!:)

Snart bryllup!!

Gleder meg som et lite barn!!! Nå er det ikke lenge igjen, og jeg kjenner at stresset lurer seg innover meg. Men! Dette skal jo nytes, så da får jeg kjenne litt på det, uten å bekymre meg for om vi rekker over alt. Dette er så klart ikke den kjolen jeg skal ha på selve dagen, men en liten smakebit er vel lov:) Gi meg gjerne tips, til hvordan jeg skal være på håret f eks. Der sliter jeg skikkelig faktisk, haha. Lyst? Mørkt? Oppsatt? Eller kanskje krøller? Tiara? No clue… og tips til noen som er flink til å legge negler taes også imot med en stor takk! Nå skal jeg legge bort denne planleggingen i noen minutter, for jeg driver nemlig å planlegger noe annet spennende. Blogger om dette i kveld! 🙂 Ha en fortsatt strålende dag fintfolk!:)

VG’s video-intervju av meg og mannegruppa Ottar

Her er intervjuet, og vennligst les det jeg har skrevet under linken, før du kaster deg over kommetarfeltet mitt for å kaste dritt.

http://www.vgtv.no/embed/?id=125299

“Du sleiker fi*** til et spedbarn fordi den er så myk og deilig”

“Pappa knu**** sin egen lille datter så hun begynner å blø”

Slike ytringer er det jeg reagerer på.

Men etter dette innlegget er jeg for min del ferdig med denne saken.

Og alle dere som skal drepe meg, voldta mine framtidige barn, du som spøtta meg i ansiktet på åpen gate, dere som fortsatt sitter å truer og trakkaserer meg: Jeg tar ingenting av dette seriøst, så ikke gidd å sløs bort mer av tiden din på meg.

Til alle dere menn som var medlem i gruppa uten å være klar over mye av det som foregikk der inne, jeg beklager på det sterkeste at dere ble dratt inn i dette pga meg og min blogg. Og det er av hensyn til dere jeg har fjernet både bildene fra gruppa og selve innlegget.

Og etter utallige ytringer om at jeg bare er en dum, blond rosablogger.. Jeg har kledd meg deretter i dette intervjuet til ære for alle dere. Og det ene rosa plagget jeg fant hadde en ufattelig fin logo da!:) Og hvis dere leser alle innlegene mine her inne, da forstår dere kanskje hvorfor disse påstandene er så uhyre morsomt for min del;)

Ellers vil jeg gjerne si TUSEN takk til alle dere som har støttet meg, tatt meg i forsvar og som faktisk forsto budskapet mitt med dette. Det gjelder også til alle dere som var uenig med meg, men som kom med konstruktiv kritikk og saklige tilbakemeldinger. <3

Og Anne-Kat: Smigrende at du bruker min blogg for å ha noe å snakke om på god morgen norge og i dine egne sendinger, men at du bruker en artikkel dagbladet har valgt å skrive om meg som utgangspunkt.. det er for meg uforståelig. Dagbladet skrev denne saken som de selv ville, og vinklet med bilder og påstander som tydeligvis traff rett hjem hos deg og ikke kom fra meg. Jeg trodde du var mer proff og medievant enn som så. Jeg har nemlig aldri skrevet/sagt at jeg har kontaktet eller snakket selv med kripos. At du forsvarer disse vitsene fordi de er 50 år gamle, det forandrer ikke saken for min del. De er langt over grensen for hva humor er, og min mening er at dette er langt fra greit å spøke med. Så vennligst finn deg annet stoff å fylle arbeidsdagen din med, så lar du medieartikler om meg ligge:) Hvis ikke får du evt snakke på grunnlag av faktaopplysninger, og ikke på det media skriver om meg. 

Og til slutt, dere 19 stk som har anmeldt meg; kjør på, vi sees i retten.

Disse må stoppes! Mannegruppa Ottar, en gruppe pedofile menn som “koser seg” på vegne av barna våre.

(Har valgt å fjerne de mye omtalte bildene, da budskapet mitt for lengst har nådd ut. Jeg vil forståelig nok ikke ha disse tragiske “vitsene” liggende på min blogg til evig tid. Ellers ligger innlegget som før.)

Jeg sitter bokstavelig talt å rister av rent sinne. Jeg forstår ikke hvordan samfunn vi lever i.. Jeg blir skremt over hvor mange sinnsyke mennesker som går fritt blant oss. Jeg kom uheldigvis over “Mannegruppa Ottar” på facebook.

Der sitter disse råtne menneskene å skriver ting som er HELT bak mål. Hva er det dere driver med? Hvor hardt har dere egentlig slått dere? Hvor gikk det galt?

Og dere velger å kalle dere “mannegruppa.”  Føler du virkelig at du kan kalle deg en mann du som skriver dette!? Da vet du ikke hva et mannfolk er. Dere er forklastelige hele gjengen, som godtar dette.

Jeg gikk inn på admin for gruppa, og hele facebook-siden din består av barn. Sikkert nok dine egne barn. Hva tror du de tenker, når de leser og forstår hva pappa sitter å skriver på nett? I full offentlighet. For dere er vel ikke så dumme, at dere tror denne gruppa blir holdt lukket for offentligheten? Jeg har selv vært inn å sett denne “humoren.” Jeg håper dere blir flådd, alle mann! Skal dette være humor? Hvor skada i hodet må man være i Norge, for å bli låst inne? For hvis disse menneskene kan sitte å skrive slike ting uten og bli låst inne, da forstår jeg ingenting. Jeg er ingen fan av systemet fra før, så jeg blir ikke overasket hvis de slipper unna med dette også.

Som noen av dere vet ble jeg selv misbrukt i en alder fra 3-10 år. Han fikk desverre utløp for denne syke tankegangen sin, og jeg ble offeret. Jeg er det lille offeret dere sitter å skriver og fantaserer om i denne gruppen. Han fikk 60 dager i fengsel, for å ha misbrukt meg i over 7 år. Hvis du stjeler en sykkel, da får du 6,5 år. (Referer til Åsted Norge.)

Dette blir så dumt, at jeg gidder ikke å bruke mer energi på å skrive mer om dette “systemet” vårt. Ting taler nok for seg selv. 

Jeg kjenner at det koker over innvendig, når jeg må sitte å lese dette pisset dere ytrer dere om. Tror du barna dine blir stolt av pappa når han/hun en dag leser alt du står for..? Har du noengang tenkt på det? Du burde skamme deg, legge deg inn på en psykriatisk avd og be om årevis med hjelp.

Jeg valgte å sladde navnene deres, og det er langt i fra av hensyn til dere.

Jeg velger å sladde dette av hensyn til de stakkars barna dine og familien din. Så de slipper å se navnet ditt florere rundt om i offentligheten, og må forklare dine fatale ytringer ovenfor skolevenner, kollegaer osv. Hadde det ikke vært for dem, så hadde jeg gledelig lagt ut disse bildene med fult navn.

Jeg håper dere blir straffet HARDT og blir fjernet fra samfunnet. Jeg håper dere blir fratatt muligheten til å omgåes barn for alltid.

Dere som skriver dette hører hjemme inne på cella til ABB.