Meg og pappan min den ene gangen jeg fikk møtt han, før han tok livet sitt i skogen. Skogen ingen vil fortelle meg hvor er..

Ja, han har vel kanskje gitt noen mennesker en lærepenge, men det var vel kanskje fortjent? Han lot seg ikke pille på nesen akkurat.

Der kjenner jeg meg veldig igjen, det er jo dette jeg brenner for i dag. Nei, det var kanskje ikke så lurt å gå i mot han eller mennesker som sto han nære, da han var svært beskyttende ovenfor sine egne. Men hvem er vel ikke det? Jeg kjenner iallefall mer og mer på hvor jeg kommer fra.

Og for å være dønn ærlig, så ting har falt på plass. De fleste dårlige sidene av meg, de har jeg fra min mor. Og de gode sidene, vel… Me and u daddy’o! <3

Jeg får inntrykk av at han hjalp mange mennsker, mennesker som kanskje ikke hadde det så bra. Etter at jeg la ut et bilde av han, har jeg fått flere hendvendelser av forskjellige folk som kjente han. Jeg er også så heldig at jeg fikk tilsendt noen bilder.
Jeg fikk alltid høre av min mor at han var en dårlig mann, og en real slosskjempe. Dette stemmer jo overhodet ikke.

Vi er faktisk veldig like, noe jeg er stolt over.

Ja, jeg kan være knallhard. Men jeg er rettferdig.

Nei, jeg bøyer meg ikke for trusler, urett og motgang, jeg står heller hardt imot. 

Ja, jeg tar gjerne en “kamp” for å hjelpe andre. (Misforstå meg rett.)

Jeg er uredd, tar alltid vare på de som ikke har det så greit og jeg dømmer absolutt ingen.

De menneskene som står høyest hos meg, som jeg respekterer mest av alt.. det er de menneskene som ligger “under standaren” og forventningene i dette samfundet. Det har jeg også fra min far. Og det gjør meg stolt.

Det jeg ikke var klar over, var at han faktisk reiste rundt med TNT (bandet) på turne’er osv. Han var en meget god sanger, og trommis som jeg har hørt? Der vet jeg hvor jeg har sangstemmen min fra iallefall. Men trommer? Haha, der har jeg absolutt ingenting fra han, for å si det mildt. Det kunne også hende at en jeg snakket med i TNT har en video av ham, så det er jeg utrolig spent på og evt få se!

Han var også en stor og sterk kar, som mange hadde en mening om. På godt og vondt. Han var rettferdigheten selv, noe jeg kjenner meg igjen i. Han nølte ikke med å ta de svakes parti iallefall. Jeg kjenner meg stolt, og det gjør godt. Jeg kan for første gang på mine 30 år, si at jeg er STOLT av en forelder. Det har jeg aldri kjent på før, noensinne.

Det sies også at han var enormt sjarmerende, snill, han satte seg selv alltid bakerst, han var konstant blid, og han laget alltid liv og røre. Det var aldri et kjedlig moment rundt han. Men mest av alt, humor og selvironi. Han var iallefall en populær mann hos damene, haha! Han het Jørn, men ble alltid kalt Jøggen.


 


Her er vi begge nyfødte. Det vises ikke så godt her, men vi var utrolig like! 🙂

Uansett, TUSEN takk til dere som delte innlegget mitt. Dere bidro til at jeg fikk mye mer informasjon om min far, historier samt noen bilder. Det betyr alt. Del gjerne dette også, så kanskje jeg får enda mer svar fra mennesker der ute. <3

God helg godtfolk. <3

#tnt #pappa #rip