Disse må stoppes! Mannegruppa Ottar, en gruppe pedofile menn som “koser seg” på vegne av barna våre.

(Har valgt å fjerne de mye omtalte bildene, da budskapet mitt for lengst har nådd ut. Jeg vil forståelig nok ikke ha disse tragiske “vitsene” liggende på min blogg til evig tid. Ellers ligger innlegget som før.)

Jeg sitter bokstavelig talt å rister av rent sinne. Jeg forstår ikke hvordan samfunn vi lever i.. Jeg blir skremt over hvor mange sinnsyke mennesker som går fritt blant oss. Jeg kom uheldigvis over “Mannegruppa Ottar” på facebook.

Der sitter disse råtne menneskene å skriver ting som er HELT bak mål. Hva er det dere driver med? Hvor hardt har dere egentlig slått dere? Hvor gikk det galt?

Og dere velger å kalle dere “mannegruppa.”  Føler du virkelig at du kan kalle deg en mann du som skriver dette!? Da vet du ikke hva et mannfolk er. Dere er forklastelige hele gjengen, som godtar dette.

Jeg gikk inn på admin for gruppa, og hele facebook-siden din består av barn. Sikkert nok dine egne barn. Hva tror du de tenker, når de leser og forstår hva pappa sitter å skriver på nett? I full offentlighet. For dere er vel ikke så dumme, at dere tror denne gruppa blir holdt lukket for offentligheten? Jeg har selv vært inn å sett denne “humoren.” Jeg håper dere blir flådd, alle mann! Skal dette være humor? Hvor skada i hodet må man være i Norge, for å bli låst inne? For hvis disse menneskene kan sitte å skrive slike ting uten og bli låst inne, da forstår jeg ingenting. Jeg er ingen fan av systemet fra før, så jeg blir ikke overasket hvis de slipper unna med dette også.

Som noen av dere vet ble jeg selv misbrukt i en alder fra 3-10 år. Han fikk desverre utløp for denne syke tankegangen sin, og jeg ble offeret. Jeg er det lille offeret dere sitter å skriver og fantaserer om i denne gruppen. Han fikk 60 dager i fengsel, for å ha misbrukt meg i over 7 år. Hvis du stjeler en sykkel, da får du 6,5 år. (Referer til Åsted Norge.)

Dette blir så dumt, at jeg gidder ikke å bruke mer energi på å skrive mer om dette “systemet” vårt. Ting taler nok for seg selv. 

Jeg kjenner at det koker over innvendig, når jeg må sitte å lese dette pisset dere ytrer dere om. Tror du barna dine blir stolt av pappa når han/hun en dag leser alt du står for..? Har du noengang tenkt på det? Du burde skamme deg, legge deg inn på en psykriatisk avd og be om årevis med hjelp.

Jeg valgte å sladde navnene deres, og det er langt i fra av hensyn til dere.

Jeg velger å sladde dette av hensyn til de stakkars barna dine og familien din. Så de slipper å se navnet ditt florere rundt om i offentligheten, og må forklare dine fatale ytringer ovenfor skolevenner, kollegaer osv. Hadde det ikke vært for dem, så hadde jeg gledelig lagt ut disse bildene med fult navn.

Jeg håper dere blir straffet HARDT og blir fjernet fra samfunnet. Jeg håper dere blir fratatt muligheten til å omgåes barn for alltid.

Dere som skriver dette hører hjemme inne på cella til ABB.

 

 

 

 

200 kommentarer
  1. Haha sliter du?
   For det første er ikke pedofili ulovlig, pedofili er en sykdom (seksuell legning omtrent). Mishandling eller seksuelt misbruk av barn derimot ER ulovlig.
   For det andre, alle de tingene de skriver der er rimelig kjente vitser/oneliners.
   For det tredje, kripos kommer ikke til å gjøre EN DRITT med den gruppa rett og slett fordi DE GJØR IKKE NOE ULOVLIG. Det er absolutt INGENTING ulovlig med å vitse. Om det faktisk var en pedofili-gruppe (som det tydeligvis ikke er) så hadde det fortsatt ikke vært ulovlig, det er ikke ulovlig å fantasere eller snakke om å misbruke barn. Men de som gjør det kan nok ha behov for litt psykologisk hjelp.

  2. Smartass: jo, det er ulovlig å snakke om misbruk av barn! Foreslår at du leser deg opp på Norges lover, bla den nye straffeparagrafen som tredte i kraft ifjor høst.. Og det er faktisk tom ulovlig å vitse med slike emner offentlig!

  3. Må du nu altså slutte å syte…. alle Di vitsene dær er gammle !!!! Skal du få stengt alle siden med grove teite vitser bare fordi DU ble pella på da du var liten ?!?
   Skal du ikke også bry deg om jøde vitser og svenske vitser da kanskje ? Kanskje blondine vitser ?
   Jæ### rosablogger -_-

  4. Har du aldri lest vitser i ditt liv?
   Du kan starte med å lese Dassboka, en bok fylt med groviser..
   Pedofili? hvem faen er du til å kunne si at alle disse medlemmene er pedofile menn. du er klar over hva du anklager veldig mange mennesker for? du har sett ett par kommentarer på en post der, og langt ifra hva denne gruppa er.. du bare tar hva faen du vil ut av kontekst, for att de skal se bra ut på en eller annen ræva fitteblogg i håp om leserklikk.. forbanna røy.

  5. At du blir fornærmet, betyr ikke at du har rett!
   Det er ikke ulovlig i Norge å fortelle stygge vitser. Gruppen oppfordrer ikke til pedofili, men er et lite avbrekk fra en hektisk hverdag. Ingen, og jeg mener INGEN i Mannegruppa Ottar støtter pedofili, voldtekt, vold, rasisme eller mobbing, selv om vi mobber hverandre, og forteller stygge vitser.
   Trist å lese at du har blitt missbrukt i ung alder. Ingen piker skal utsettes for slikt. Tror derfor at disse vitsene våre stikker derfor litt dypere, enn hva det egentlig gjør.

  6. Full offentlighet!? Unnskyld meg, men gruppa er hemmelig. Det er du derimot som offentliggjør dette! Slutt å vær så forbanna hårsår.

  7. Har du store problem?? Ditta er ei gruppe der det blir spøkt og vitsa mykje. Og selvfølgelig så var de en sopp som viste ditta innlegget til sin kone. Som gjekk bananas. Ja ej er enig i at ditta innlegget der var ekstremt gale. Men ej kan trøste heile gjengen med at ditta va det einaste innlegget som var så jævli på kanten.

  8. Ønsker du å kneble ytringsfriheten? Er du klar over at ytringsfriheten er lovfestet i Grunnloven? Hvis du er så syk på fordi du mener du har blitt misbrukt som barn at du mener det er helt legitimt å krenke andre menneskers frihet på grunn av utsagn, så er det kanskje du som bør være låst inn? Du får flytte til Cuba, Kina eller Nordkorea om du ønsker å leve under et totalitært kommunistisk regime som fratar folk det vi i vesten kaller individuell frihet.

  9. Unnskyld assa.. Men tror du alt dt som blir skreve på gruppa der e sant osv? Æ hørt derre “vitsan” 2 daga før herre gikk rundt på sosiale media.. Bare ro no litt ned.

  10. Altså, det er ikke gruppas skyld at du ikke eier humor. Offense is not given, it’s taken. Ta deg sammen, og slutt med å spre kvalme, gjøk..

  11. Jeg blir helt satt utav kommentarene her jeg… Dette kan ikke kalles grove vitser en gang, det er langt forbi grove vitser. Eneste som kan beskrive disse vitsene er utsagn med pedofilt innhold.
   Hvis man ikke kan se noe galt i å lage humor ut av at en mann først har voldtatt en jente så hun blør og deretter tørker den blodige penisen sin på bamsen hennes for å få henne til å gråte.. . Ja da har man alvorlige problemer!
   Om politiet gjør noe eller ikke er ikke viktig i denne saken, det er derimot viktig å få frem at dette ikke er greit på noen måter. At slike utsagn som ikke engang kan kalles humor bør få konsekvenser for de som skriver det.
   Jeg syns det er skummelt at de som er medlem av denne gruppen ikke skjlnner alvoret her og legger seg flate.

  12. Jeg er medlem av gruppa, og har ikke lagt merke til noe “pedofili” det du viser til over er sannsynligvis enkeltepisoder som sikkert har blitt slettet (jeg finner det ikke noe sted). Det å henge ut folk som er medlem av en gruppe du ikke vet noe om syns jeg er dårlig! Stort sett går det i radioresepsjonen humor på den siden mikset med litt biler og damer. Jeg kjenner overhodet ikke igjen beskrivelsen du gir av gruppa.
   Det er rimelig grovt å kalle flere tusen personer for pedofile! uhørt oppførsel av bloggeier!

  13. At det går ann å bli så dum.
   Blir rett og slett flau over vår generasjon.
   At du som ikke er medlem eller tydeligvis har innteresse av å bli det heller klarer å infiltrere deg inn på en gruppe som ikke har gjort noe mot deg eller dine. Bare for å ta noen stakkars menn som ikke gjør en flue fortre.
   Harmløse vitser er det snakk om.
   Dette gjør du av en grunn det kalles mobbing du rakker ned på noen som aldri har gjort deg / noen noe bare for å den personlige tilfredsstillende følelsen av at du er bedre enn de.
   Hold deg inne, du fortjener ikke gå blant folk.

  14. Æ e sjokkert over kommentarene fra visse personer her…… Ingen normale oppegående ler av vitser som om hvordan at du vet lillesøster har mensen av å smake på pappas kuk🙉 Eller krybbedød ” vitsen” etc….blir kvalm bare av å lese de.Hva feiler dere?

  15. Å bli fornærmet er subjektivt. Det som er objektivt er at dette er vitser. Det er også objektivt at humor er subjektivt.
   Dere mangler humor-bredde og kunnskap om lov, da spesiellt grunnloven som klart og tydelig stadfester frihet til å si hva man vil, uten at man truer noen.
   Hvis dere fortsatt er imot ytringsfriheten, så kan dere reise til Syra og kose dere med IS-krigere. mulig herr Kim Jong Un trenger hjelp i risåkrene.

  16. Om noen mener at dette er en måte å spre pedofile tanker på, så mener jeg dette ikke bare er skadefrie vitser, men de fjerner mye av stigmatiseringen rundt disse temaene som voldtekt og pedofili. Jo mer man prater om ett tema, jo lettere kan man prate om det senere.
   Og bare så det er sagt, så er det styggere vitser på norsk Netflix. Søk “Anthony jeselnik”

  17. Men i alle dager?? Her var det mange tankeløse, dumme kommentarer. Og den siste her var direkte stygg! Det ligger ikke i ytringsfriheten å sjikanere folk. Enkelte her burde vært skjermet fra seg selv! Lotte, jeg er enig med deg. Dette er ikke normal humor!

  18. Håper jeg treffer en av de som forteller slik en vits en dag, men DET er det vel ingen av dere som tørr offentlig.
   Å si at dette er for noen som tåler å høre en grov vits er feil, dette er langt forbi en grov vits, Geir Schau forteller grovis hver fredag på radio og jeg har aldri hørt noen av de dere skriver. Dette er direkte kvalmende.
   At DETTE er ytringsfrihet, glem det, usaklig argument!
   Jeg skjemmes når jeg leser vitsene og kommentarene deres, men så trøster jeg meg med at dere ikke er ordentlige menn for ordentlige menn har mer verdighet, integritet og ære enn at dette er noe de ville spøket med.

  19. Leste en del kommentarer her og må bare sei att dem som syns disse såkalte “vitsene” faller i smak har en dårlig smak av vitser… Dette er bare kvalmende og forkastelig… Dere som reagerte mer på denne bloggen enn på selve gruppa burde skamme seg… Fy faen for noen ækle små jævler sier eg bare… Hadde ikkje trudd att folk var i stand til vitse om sånt og i hvertfall ikkje reagere på en blogg enn dem som vitser om sånt… Eg håpet inderlig for fremtidens barn att dem ikkje får DEKO til foreldre for dette viser bare mer om kor ekle og patetiske deko er som syns sånne vitser faller i smak!!!! Og eg håper ingen av deko har barn!!!! I såfall må eg ærlig sei da att eg syns synd på dem….

  20. Humor kommer i mange former.
   Den kan være grisete og stygg. Men fortsatt humor. Har ingenting med pedofili å gjøre.
   Gale kvinnfolk/drittunge

  21. siv
   01.03.2016 kl.22:00
   Men i alle dager?? Her var det mange tankeløse, dumme kommentarer. Og den siste her var direkte stygg! Det ligger ikke i ytringsfriheten å sjikanere folk. Enkelte her burde vært skjermet fra seg selv! Lotte, jeg er enig med deg. Dette er ikke normal humor!
   Ingen som har blitt sjikanert ? Ingen navn nevnt… Dette blogg innlegget her derimot er personlig angrep, er mer ulovelig enn selve vitsene…. og er ganske drøyt det som er skrevet på slutten…

  22. Til alle dere som definerer kommentarfeltet fra “mannegruppa Ottar” som humoristisk, seriøst?
   Hvem er det som kødder med “tørker den blodige pikken på bamsen hennes”.(?)! Ringer det ingen bjelle? Det er snakk om SEX, VOLD & BARN og det er ikke å tenke litt i samme bane som en pedofil? Jeg sier ikke at noen her ER pedofil, eller har tenkt å gjøre noe drastisk ut i fra kommentarfeltet, ei heller hva gruppen egentlig står for og er – for det har jeg ikke kjennskap til. Men ut i fra hva som er lagt ut her er det riktig flaut å forsvare bildene, hemmelig gruppe eller ei, dere vet jo at denne hemmelige gruppen også er en del av vår fellesnevner “Internett”. Hvis man først legger ut noe må man også tåle konsekvensene og reaksjonene rundt det. Uansett om det ikke var ment for “omverden”.
   Lotte har jo på lik linje med alle andre lov til bruke ytringsfriheten sin til å dele dette ut i offentlighet, har hun ikke? Det er faktisk skremmende at folk sitter å ler av dette. Verste av alt har vi den kommentatoren over her – “Ottar” som hevder at INGEN er pedofil i gruppen. Kjenner du alle 5000 av medlemmene? Du kan ikke forsvare dine utsagn en gang. Blir flau på dine vegne.

  23. Hvor mange døde babyer må det til for å bytte en lyspære?
   Fler enn 5, for kjelleren min er fremdeles mørk.


   Morbid humor. mulig jeg fornærmer noen men gjett hva? det er ikke ulovlig å fornærme noen i Norge. Fornærmelser må til for å overholde vår dyrebare ytringsfrihet.

  24. Anita …. Deg kan man ikke ta seriøst!
   Du begynte bra, men så “driter du deg loddrett ut”
   I dine øyne så kan Lotte stemple alle medlemmer i denne gruppa som pedofile, UTEN at du blir flau på hennes vegne, MEN “ottar” skal du ta, fordi han umulig kan kjenne allesammen.

  25. Rart at alle som mener at dette må tåles osv ikke gjør det med fullt navn. Står dere ikke for “vitsene” deres og at dere er medlem av den gruppa eller?

  26. Er medlem av gruppa, skal si meg enig i at humoren i dette innlegget var over kanten. Men nå skal det også sies at alle de vitsene er repetert etter at de er sagt på Radioresepsjonen på vår STATSKANAL i dens beste sende tid.
   Så det å skyte folk som da nevner en humor som er sagt tidligere blir feil.
   Kan ikke huske at noen sa noe når Radioresepsjonen sa de samme “vitsene”.
   Det å også legge rundt 5000 medlemer i samme bås pga at 5 personer har sagt noe blir jo også totalt feil.

  27. Jeg er også, som mange andre, medlem av Mannegruppa Ottar.
   Her har ting falt veldig ut av kontekst.
   For det første så vil jeg bare si ifra til blogger at å legge ut bilder hvor det er tydelig bilde av vedkommende er ulovlig og vil taes som uthenging selv om navn er strøket over.
   For det andre er Mannegruppa Ottar en lukket, skjult gruppe der man kan spre sine ytringer om det skulle være bilder av div eller vitser som det i dette tilfellet gjelder. Jeg er ENIG at de vitsene som det er blitt tatt bilde av er “drøye”, men dette er uskyldig morro selv om dette kan virke frastøtende for noen.
   Flere av de samme vitsene ble fortalt på radio av Radioresepsjonen i beste sendetid, så det var mange som fikk med seg vitsene som ble fortalt. Dette møtte INGEN motgang selv da dette ble lest opp på riksdekkende radio.
   For det tredje har blogger snudd og vridd på ryktene og laget sin eget lille “spennende” overskrift som er så langt ifra den faktiske sannheten. Du har ingen rett til å generalisere andre medmennesker på denne måten.
   Det skal også presiseres at det ikke er ønskelig for noen at slike bilder havner på avveie.
   Jeg har lest og sett bilder at enkeltpersoner prøver å anmelde både via Facebook og Politiet. Ingen har kommet noen vei. Jeg synes synd på politi og facebook brukerstøtte som er nødt til å se på tapte saker som dette. Det er mye ressurser som blir brukt på å ikke oppnå noe som helst.
   Det som skjer på innsiden av Mannegruppa Ottar er under internasjonalt lovverk samt facebook sitt reglement fullt lovlig.

  28. Dette er jo bare vitser. Ikke ulovlig. Å pålegge noen å være pedofil er en æreskrenkelse og graverende. Det er du som bryter loven din. Skam deg!

  29. De av dere som er i stand til å vitse med slikt innhold og ikke fatte at mennesker og mennesker som har blitt misbrukt, blir dårlig av å lese om “humoren” Deres, får meg til å ønske, at jeg hadde vært i stand til, å gitt dere hva dere fortjener. Jeg har et intenst ønske og stor tro på, at en og enhver av oss mennesker får det de fortjener, til slutt. Refererer til blant annet han over 90 år; gamle Tyske nazisten som må stille i retten likevel nå, på tross av sviktende helse. Dette etter å ha medvirket og vært en direkte årsak til, drap på nærmere 4000 mennesker. Dere som er i stand til å vitse om reelle hendelser som dreier seg om ødelagte liv grunnet sexuelt misbruk/tortur av barn, dere er like emosjonelt skadet, på lik linje med alle dem, som er i stand til å nyte, forsvare og benekte det som skjedde i konsentrasjonsleirene under 2.v.k. I tillegg er det stor sannsynlighet for,at mange av dere har blitt misbrukt selv i barneårene og er så traumatisert og skadet av det, at dere tror det er normalt, sundt og lystbetont for et barn å bli utsatt for livsvarige sexuelle traumer. Har noen av dere kunnskap om hovedårsaken for selvmord blandt barn? Tror dere at disse barna har tatt sitt eget liv, fordi det var så ubehagelig den dagen dere sluttet/ble tvunget til å slutte torturen? Regner med at flere av dere som har misbeukt barn, har syntes synd i dere selv og barnet, den dagen dere av en eller anna grunn har måttet stoppet mishandlingen av barnet. Jeg forstår at dette mest sannsynlig er og har vært,en del av deres egen oppvekst, men vit gjerne det, at det finnes ikke et eneste barn i denne verden, som vil/eller har levd lykkelig i alle sine dager i ettertid. Sexuell legning er ingen “unnskylding”. Din legning er ikke et barn sin legning. Du påfører barnet din legnig og de smertene du selv har fortrengt, for i ettertid å fortsette å utsette andre for din uutholdelige smerte. Det står respekt av de av dere som ber om hjelp, når dere oppdagerr hva dere kan være i stand til å både skrive og gjøre. BER DERE PÅ MINE KNÆR OM Å LYTTE TIL DEN STEMMEN SOM HAR HJEMSØKT DERE I ALLE DISSE ÅRENE. Dere som er misbrukt av deres egen mamma, kan være en av de barnesjelene som fortrenger/sliter mest. Husk at hver gang du greier å la være å misbruke eller skrive tekster/spøke om misbruk, så kan det hende, at du på dødsleiet faktisk kan “ligge” der å vite: at jeg greide å la være å utsette barnet for det jeg ble utsatt for selv. Enn å vite med deg selv, at du greide å stoppe ting mot alle odds? Vil det ikke føles bra for en gangs skyld å ikke ødelegge et menneske, samtidig som du vet, at det ikke vil bli ødelagt av for resten av sitt liv pga DEG?

  30. Altså jeg er med i denne “Mannegruppa Ottar”, og jeg må si jeg ikke kjenner meg igjen i den beskrivelsen du kommer med! “En gruppe pedofile menn”??? Jeg skjønner at du driver en blogg og at du da må overdrive for å få lesere, men det jeg ikke skjønner er hvordan du kan henge ut en gruppe menn som pedofile pga noen vitser ifra enkelt individer!!! Du kan forvente deg en samtale ifra min advokat i morgen, da jeg ikke finner meg i å bli hengt ut/ dømt på internett på denne måten. Ha en fortsatt god natt!

  31. De som kommer med hat her, er helt sillert medlemmer i gruppa. Om enkelte men ser på slike “vitser” som humor, såner du på god vei til å bli pedofil. Det er folk her i verden som har opplevd alt det dere spøker med, ta dere sammen for faen.

  32. Ja så utrolig rart det er Hanne, når det finnes gale kjerringer som dere som sitter oppe hele natta og sender trusler i hytt og gevær pågrunn av en ja ,usmakelig vits.. skal vi ikke få kødde med hva vi vil? og du som påstår at dette er ulovlig, der taar du helt feil.. humor er lov, uansett hvor drøy, så lenge man ikke fåreslår at det skal gjøres eller har blitt gjort.. er jo så klinkende lett å se at dette ikke er ment allvorlig..og se FULLT navn

  33. Kjenne eg bler sinte langt inni sjelen.. Har mista ei datter i krybbedød og kjenne folk så e insestofre.. Å laga/fortella vitser om disse tingene e så grotesk å langt på jordet at dåkke burde søka profesjonell hjelp heile bunten!!

  34. Å vitse om slikt er ikke ulovlig.
   NRK gjør det hele tiden.
   Men å anklage noen for pedofili og voldtekt derimot 🙂 Trur man bare kan anmelde dette blogg innlegget asap for “ære krenkelse” 🙂

  35. Wow! Usmakelig humor og ikke første gang jeg hører de vitsene.
   Men gjett hva! Humor er en måte å takle jævlige situasjoner og å ‘løse opp’ tunge temaer som faktisk må prates om.

  36. Hei, kjære sinte kvinner. Det står i REGLENE i mannegruppa at pedoviter/bilder er ULOVLIG og det har vært imot gruppens regler siden dag 1. Men med en gruppe med så mange medlemmer er det utrolig vanskelig å få slikt slettet umiddelbart. Utrolig trist at dere kan dra 10.000 medlemmer ned for noe som maks 20 personer har skrevet…

  37. Det er noen vitser som kan bli sett på som litt grove. Radioresepsjonen tok de på luften i beste sendetid. Betyr ikke at noen er pedofile fordi de drar en grov vits. Makan til duste innlegg skal du se lenge etter. Hvem er du til å beskylde hele denne gjengen for pedofile? Hvem tror du at du er? Nei ta deg en bolle og la folk vitse rundt (ja noen mener vitsene er for drøye) men gir ikke deg noen rett til å henge ut disse menneskene.
   Ha en fin dag trønderdama

  38. Her er det feminister som trår til. Det er en side for menn som ønsker å blåse ut all form for innestengt frustrasjon,irritasjon og innimellom er det noen som glimter til med noen humoristiske krumspring.
   Når noen av dere damene i samfunnet skal sitte og diktere hva som er humor eller ikke.. det blir feil. Ja dere kan si at dere syntes det er feil. Men å stemple en gruppe med menn for å være pedofile… det er faktisk straffbart ved norsk lov. Jeg håper den personen og de som er blitt nevnt med navn fra denne gruppen anmelder og går til sivilt søksmål mot deg Lotte.. for her har du tråkket for hardt.
   Du vil tape den saken med glans.
   Slutt å være så nærtagende. Begynn å leve litt.

  39. en facebook gruppe med over 50 (eller var det 100?) medlemmer beregnes for å være offentlig. Derfor ville heller ikke denne bloggeren ha gjort noe ulovlig ved å ta screenshot MED navn å posta….

  40. “Voksne” mennesker… Vitser om sjuke ting som gjøres med barn, men selvsagt ikke med fullt navn selv… DA er man tøff, da….
   Hvorfor ikke vitse om profeten og alt det pisset der, da? Redd for konsekvenser fra folk som kan ta igjen?

  41. Det eneste ulovlige som har blitt gjort her er gjort av bloggeier. Hver og en av de som har skrevet de vitsene screenshoten viser, kan anmelde bloggeier for ærekrenkelse. Det er rett og slett ulovlig å henge ut noen som pedofil, og i dette tilfellet baseres det på noe så banalt som vitser.
   Det er ikke opp til deg å avgjøre hva som er humor. Humor kan være noe helt annet for deg enn for naboen din, og ingen har mer rett enn den andre. Og det at du ble utsatt for et overgrep i ung alder gir deg heller ingen forhøyet moralsk posisjon som gir deg rett til å bestemme hva folk skal le av.
   Jeg føler virkelig med deg for det du har gjennomgått, ikke tro noe annet. Jeg avskyr pedofili og barnemishandling, og mener kjemisk kastrering burde vært innført. Jeg har også gjentatte ganger sagt at pedofile burde fått tatovert Pedo i panna, og bli sendt inn i et vanlig fengsel, ikke beskyttes i egne fenglser, hvor de kan knytte nettverk med andre pedofile. Men det hindrer meg ikke i å le av slike vitser. For det er nettopp det det er, en vits. Hadde en person fortalt meg en historie om et overgrep, hadde jeg reagert med avsky, men det er viktig å skille mellom stygge vitser og faktiske overgrep.
   Og til slutt, jeg synes du skylder disse guttene/mennene en unnskyldning, for å bli hengt ut som pedo er noe av det verste som kan skje en person i vårt samfunn. Og det at du sladda bildet hjelper lite, da det sirkulerer en usladda versjon flere steder på nettet.

  42. Fantastisk at alle de som forsvarer,denne patetiske og ynkelige,gruppen,er anonyme. Feige og psykiske ustabile mennesker

  43. Bra Lotte!:) Du traff spikern på hode, sjikanene er nok fra folk som føler seg truffet. Det er ikke vitser i det innlegget du refererer til, det er direkte motbydelige utsagn fra mennesker som tydeligvis sliter med ett eller annet. Alle sjikanene du har fått her inne kan anmeldes og det bør du virkelig overveie å gjøre. Nettmobbing og trusler skal ikke godtas.
   Ytringsfrihet er det ikke snakk om her,hvis de mener det er deres mening og ytring bør det andre instanser inn i bildet.

  44. En plass maa streken settes. Og naar ingen andre gjor det, er det flott at Lotte setter er eksempel. Det er ikke greit og tulle med slikt. Voksne mennesker som spoker med noe/noen som ikke har evnen til og kunne forsvare seg. Dette er mer mobbing og verbalt overgrep av humor. Jeg ler ikke av slikt? Hvem gjor det? FYSJ!

  45. Dere vanlige folk må forstå dette att dette er folk uten hjerner som trur da att selvom dem høre sånne vitser en annar plass så kan dem legge dem ut her og der… Og eg tviler på der att dem hadde vitset om det om dem hadde opplevd eller att deres unger hadde opplevd noen eller alle disse såkalte morsomme vitse som dem la ut… Å tenke før en handler ser me jo No er en sjelden gave blant folk… Det som skremmer meg mest er att dem forsvarer en gruppe som lar sånne folk legge ut sånne “morsomme” vitser og tru det er i orden og er helt naturlig… Dem går direkte til motangrep og klare faen meg ikkje å stå for det dem skriver… PATETISK sier eg bare til dem!!!!

  46. Skal vi få eget vitsepoliti nå??? Hva er OK og hva er ikke? Skal du bestemme dette Lotte???
   I Facebook-gruppen vitses det om alt, og da mener jeg alt. Jøder, homoer, prester, kvinner, asylsøkere, dverger, politikere, dyr, barn, politi, svensker, pedofili, afrikanere, 22 juli, 9/11 ja du skjønner tegningen….
   Noen er på kanten, andre er over. Men jeg som individ kan velge av å le av en vits, eller scrolle videre.
   Jeg blir ikke støtt av at noen legger ut det elle eller andre, men jeg trenger ikke å like alt.

  47. Kan man være sikker på at bildet ikke er redigert og publisert for å skape oppstyr? Mannegruppa for Ottar skal vel være kun for menn? Hvorfor står det da øverst; innlegget til Tone?
   Jeg bare lurer altså. Jeg støtter absolutt ikke dette her!! Men i dag må man ta alt man finner på nett med en klype salt. Men uansett – usmakeligt!!

  48. Helt genialt å lage dette inlegget mtp. trefff på bloggen og fremtidige intekter for deg.. Bloggen din har vel aldrig hatt flere innom, Men når de ca.10.000 medlemmer fra mannegruppen lurer på hva dette sprøyt er for noe og sjekker innom.da går telle verket helt i taket.
   Nyttige idioter kan man kalle dem, ( Er en av dem) men man bør skjønner at folk blir oppgitt når du stigmatiserer
   en hel gruppe pga at enkelte kanskje har en humor som er litt over kanten.

  49. Hvem faen bryr seg hva noen av dere feminister mener og tenker. Oi, ble du fornærmet?
   Alt som skjer inne i gruppa Mannegruppa Ottar er etter internasjonalt lovverk og facebooks reglement fullt lovlig. Det er juridisk satt og kan ikke anmeldes.
   Lotte Hoel er en nærtagende fittekjærring som selv burde vert lagt inn i cella til ABB. Det er kvalmende å se dagens ungdom generalisere andre mennesker på denne måten.
   Håper du har hatt en jævlig barndom og ønsker deg absolutt ingen god fremtid.

  50. om man skal kunne anmelde folk for dårlig humor må man også kunne anmelde folk for manglende humor. at du ønsker over ti tusen menn i til lukket psyk, eller fengsel sammen med ABB er jo ganske drøyt i mine øyne, når de ikke har drept noen, ikke har truet noen, men har delt vitser som er over kanten på et lukket humoristisk forum. snakk om å gjøre ei fjær til ti høns! jeg er ikke sint jeg er bare veldig veldig skuffet! men hva mer kan man forvente av ei dum blogger? du setter deg selv i bås her frøken fryd

  51. begynn å grin da, du skulle vært sendt i konsentrasjonsleir du.
   tar med en vits jeg
   Ti ting kvinner er brukelige til:
   1:
   2:
   3:
   4:
   5:
   6:
   7:
   8:
   9:
   10:

  52. Tommy, mine øyne vet du ingenting om, og helt ærlig så er jeg ganske klar over at det ikke er jeg som driter meg ut. Hvis du går utenfor din “comfort zone” og prøver å se ting gjennom andres øyne, så kan du lese innlegget mitt på nytt og kanskje skjønne poenget.
   Jeg er ikke generelt i mot gruppen jeg, jeg reagerte på et innlegg. Og å bruke en radio sending som “unnskyldning” har vel ingenting med at Lotte her ville ytre sin mening om innlegget.
   Jeg personlig synes ikke det er morsomme vitser, uavhengig av hvilken bakgrunn noen av de som skriver har. Det er kvalmende å spøke om noe så reelt og kvalmt.

  53. Hei Lotte Hoel. Jeg må si at jeg syns det er ufint av deg å kalle alle som er medlem av den gruppa for pedofile. Jeg er selv medlem der, men syns ikke den form for “humor” er greit. Mye av det som blir skrevet der er humor tilpasset menn, men dette er ikke greit. Men det er heller ikke passende av deg å kalle alle der inne for pedofile. Jeg har selv to barn og er så langt fra pedofil som overhode mulig. Å bare sånn at du er klar over det, du kan bli anmeldt for ærekrenkelse for å kalle dem for pedofile. Det er ikke du tjent med.

  54. Din teite rosa blogger. Geirs grovis er jo like grovt som dette. Kalles vitsing, det er ikke en sann historie dem forteller, du skjønnte vel det?
   Så kommer du her å drar offer kortet fordi noen pellte på deg som liten, hva i alledager har det noe med dette å gjøre?
   Hvorfor lager du ikke et gribe inlegg om alle jøde vitsene som folk deler? Det er kanskje ikke så viktig for deg.?!
   Jeg syns ikke vitsene er en slager. Men jeg setter meg ikke ned å furter.

  55. Jeg er medlem av Mannegruppa Ottar. Jeg er ikke pedofil. Man kan ikke forandre andres humor med et blogginnlegg. Gruppa er faktisk veldig morsom for oss gutta å gløtte innom ila arbeidsdagen. Om gruppa ville jeg brukt ordet useriøs, og for oss som trives med det er det helt topp. De som ikke liker gruppa, er hjertelig velkommen til å ikke søke om medlemskap : )

  56. Jeg er medlem av Mannegruppa Ottar. Jeg er ikke pedofil. Man kan ikke forandre andres humor med et blogginnlegg. Gruppa er faktisk veldig morsom for oss gutta å gløtte innom ila arbeidsdagen. Om gruppa ville jeg brukt ordet useriøs, og for oss som trives med det er det helt topp. De som ikke liker gruppa, er hjertelig velkommen til å ikke søke om medlemskap : )

  57. Jeg er medlem av Mannegruppa Ottar. Jeg er ikke pedofil. Man kan ikke forandre andres humor med et blogginnlegg. Gruppa er faktisk veldig morsom for oss gutta å gløtte innom ila arbeidsdagen. Om gruppa ville jeg brukt ordet useriøs, og for oss som trives med det er det helt topp. De som ikke liker gruppa, er hjertelig velkommen til å ikke søke om medlemskap : )

  58. Hei!
   Har selv blitt utsatt for seksuelle overgrep som barn og ungdom og når jeg hører baby-jokes, så ja: jeg ler! Hvorfor? For det er så på kanten drøyt at det blir overkill i hodet mitt. Mørk humor, les deg opp!

  59. De kommentarene i den gruppa var usmakelige, men det er gamle “vitser”.
   Alle medlemmene i gruppen står jo ikke for alt som blir postet og skrevet der inne.
   Å beskylde alle som er medlemmer i den gruppa for å være pedofile er ikke noe mindre kult enn det som blir postet der..

  60. Sorry Lotte… Kan desverre ikke skåne deg for alle de i d i o t i s k e kommentarene her 💜
   Skjønner godt at du trekker tråd mellom de såkalte vitsene og pedofili jeg. Men at alle inne på gruppa er pedofile, er vel å dra det litt langt. Jeg kan uansett ikke fatte at noen synes dette er uskyldige grove vitser!? De er jo forkastelige! Usmakelige!
   Skal ikke forundre meg om det sitter fem, seks stk (om ikke fler) og sletter div. ulovligheter fra pc’ene sine i dette øyeblikk.
   Registrerer også at flere fra nevnte gruppe kommenterer her, fra en forsvarsposisjon. Det sier jo litt.
   Bare det faktum at de hisser seg opp over din måte å tolke dette på, istedenfor å stille spørsmål til hvilken gruppe de egentlig har blitt medlem av, er nesten bekymringsverdig.
   Sikker på det finnes flere instanser som får med seg dette. Hvis de velger å snu det andre kinnet til, er det ikke umulig at det venter store overskrifter etterhvert om noen som ikke har gjort jobben sin.
   Når det kommer til uttalelser med så stygt innhold er det bedre med en granskning for mye, enn for lite… Og ja, jeg kaller det uttalelser, ikke vitser.
   Og de andre kommentarene om hva du burde gjøre med deg selv osv., håper jeg preller av deg. De som legger disse ordene i sin munn, eller på sitt tastatur, kan ikke være særlig oppegående.
   Når ble du rosablogger, forresten? Snakk om å uttale seg om ting man ikke har peiling på.
   Og til dere som mener opphavet til disse kom fra en radiopersonlighet, så husker jeg det ble fullt oppstyr og klager på noen uttalelser med grovt seksuelt innhold for en stund siden, som han, programmet og radiokanalen i ettertid måtte gå ut å beklage på det sterkeste. Skulle tro at de som fikk med seg dette, skjønte at sånt ikke falt i god jord da…

  61. Hvem admin er det du egentlig snakker om her? Jeg er nemlig admin for den originale Mannegruppa Ottar. Jeg har selv barn ja. Og har aldri i mitt liv skrevet eller dratt i gang en vits mot pedofile. Gruppen har nemlig helt fra starten kun hatt 1 regel – Ingen pedofili. Vitser, bilder som involverer barn på denne måten blir umiddelbart slettet fra gruppen. Det samma gjelder innlegg med pornografisk innhold, nakenhet, avføring og annet upassende. Så kanskje det er lurt å sjekke fakta før du angriper mennesker uten å ha satt deg ordentlig inn i fakta her!?
   “Hva tror du de tenker, når de leser og forstår hva pappa sitter å skriver på nett? I full offentlighet” .. Til mitt forsvar så har jeg aldri skrevet en sånn vits i hele mitt liv, og vi administratorene jobber daglig med å slette ting som bryter med vårt reglement.
   Og de aller fleste av vitsene som har blitt lekket ut er faktisk tatt fra Radioresepsjonen på P3 (NRK). Så kanskje du skal gå løs på de før du henger ut enkeltpersoner som har dratt dems upassende vitser på en lukket facebook gruppe? Jeg forsvarer ikke vitsene, er ikke tilhenger av slike selv. Men det er STOR forskjell på å faktisk være pedofil og å dra en upassende vits!
   Jeg syntes ikke du skal la det gå utover alle andre at du har blitt misbrukt som liten…

  62. idioti kalles disse vitsene men det er mørke vitser og dem har eksistert i flerfoldige år synnes selv di der er kvalmenes og idiotiske men jeg kan ikke bestemme hva andre skal skrive gjøre …. heller ikke ulovelige …. men skal du ta noe ulovelig så ta en neger utlennings vits på gata så er ikke det lov i dagens samfunn på grunn av idiotene som bestemmer landet på grunn av rasisme og rase hat lololol ….. og blogge skrive så mye om akurat dette er enda dummere ettersom gruppa er hemmelig altså ikke ofisiel så slutt og iritere seg får ikke noe ut av det

  63. Jævla svin..
   Men nå er gruppa rapportert, og ifølge facebook stengt! (y) og det kommer den til å bli om den evt åpner igjen og det fortsettes å legge ut den typen innhold.
   Skjønner dere ikke at det bare er sykt det dere er med på å støtte her?? Når det er så drøyt, så er det ikke humor. Vil tro at en pedofil person kanskje føler seg lettet over å se hvor mange som synes slike perversiteter er morsomt. Det normaliserer de syke jævla tankene deres når de får inntrykk av at flere synes at det de driver med er til å le av! JO, det stemmer. Ikke gidd å prøv å diskuter det med meg engang.

  64. Dere såkalte “mannfolk” som kommenterer her, må jo ha store problemer.
   Dere blir forbanna og tar dere nær for at en stor rekke mennesker – både kvinner og menn – og Lotte, rapporterer gruppa (deres).
   Men at vi tar oss nær og blir forbanna for hva som blir skrevet på den såkalte “lukka” gruppa deres, det skal vi bli kalt det ene og det andre for, og Lotte skal liksom sitte å godta personangrep og at dere skriver: “ønsker du ikke får et godt liv” – “din teite rosablogger” – “ønsker du har hatt en jævlig barndom” osv osv?!
   Det er greit med ytringsfrihet og alt det der, men for Guds skyld da – bruk vettet!
   Du har fått det av en grunn..
   Et forslag; Bruk det til noe annet enn å ytre hatefulle utsagn på nettet – atter en gang!
   Dere dreit på draget, dere satt bak tastaturet og spøkte om spedbarnsdød, og om voldtekt/overgrep/incest av barn.
   Ikke en gang Facebook synes dette er greit eller morsomt, med tanke på at de er inne og sletter gruppa.
   Foreslår at dere heller møtes over et runk og deler de jævlig dårlige vitsene deres en annen plass enn akkurat på nettet hvor hvem som helst kan lese de.
   For den såkalte “lukka gruppa” deres, var ikke så jævlig lukka allikevel når store deler av landet har vært inne og sett hva dere har skrevet.
   Spy kvalmen deres en annen plass, og bli voksen!

  65. Dere såkalte “mannfolk” som kommenterer her, må jo ha store problemer.
   Dere blir forbanna og tar dere nær for at en stor rekke mennesker – både kvinner og menn – og Lotte, rapporterer gruppa (deres).
   Men at vi tar oss nær og blir forbanna for hva som blir skrevet på den såkalte “lukka” gruppa deres, det skal vi bli kalt det ene og det andre for, og Lotte skal liksom sitte å godta personangrep og at dere skriver: “ønsker du ikke får et godt liv” – “din teite rosablogger” – “ønsker du har hatt en jævlig barndom” osv osv?!
   Det er greit med ytringsfrihet og alt det der, men for Guds skyld da – bruk vettet! Du har fått det av en grunn..
   Et forslag; Bruk det til noe annet enn å ytre hatefulle utsagn på nettet – atter en gang!
   Dere dreit på draget, dere satt bak tastaturet og spøkte om spedbarnsdød, og om voldtekt/overgrep/incest av barn.
   Ikke en gang Facebook synes dette er greit eller morsomt, med tanke på at de er inne og sletter gruppa.
   Foreslår at dere heller møtes over et runk og deler de jævlig dårlige vitsene deres en annen plass enn akkurat på nettet hvor hvem som helst kan lese de.
   For den såkalte “lukka gruppa” deres, var ikke så jævlig lukka allikevel når store deler av landet har vært inne og sett hva dere har skrevet.
   Spy kvalmen deres en annen plass, og bli voksen!

  66. Ingen normale mennesker støtter sånne vitser! Det kan ikke kalles vitser en gang. Hadde jeg sett min far like en sånn vits, hadde han ikke hatt noe datter lenger, usmakelig! Bra du sier i fra Lotte!

  67. dette er den mest idiotiske diskusjon jeg har lest,denne humoren om å enkelte ønsker å gjøre mot barn er det mest syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykeste jeg har lest,vil koble av etter en hard arbeids dag???????????+meld dere heller inn i Islam og begynn å verv dere i moskeer jævla dritt pakk,så en gammel gris som slepte seg inn mot barne senga med sin grå rynkete gamle pikk hengende ut mellom noen gamle dissende kvise befengte lår,av ei heks hadde han hørt at vist han voldtok barnet skulle pikken bli ung igjen ,men jeg hadde heldigvis kledd meg ut og beit den jævla ekle pikken av med ei ild tang,hahahahhahhaha for en nytelse det var å se når han lå der på gulvet og skreik etter hjelp,han døde etter hvert som jeg tillot han å dø

  68. LES DETTE
   VI støtter ikke sånne vitser og det er første av en million innlegg hvor sånt ble nevnt. Vi ler litt av det og blar videre ned eller bare blar nedover. Herregud, dette blir dumt å bruke tid på

  69. Skal mye til å bli så skada som disse kjerringene som griner i sosiale medier angående disse vitsene. Det er et par ting jeg ikke kan forstå…
   1. Hvorfor i alle dager oppsøker dere søppelmennesker en LUKKET gruppes kommentarfelt? Det er ingen som tvinges til å se, lese eller være medlem av gruppa.
   2. Hvis en muslim vitser om å bombe noe betyr det at han er en terrorist? Ta dere en jævla bolle når dere sprer at disse menneskene som har skrevet vitser på et lukket forum er pedofile, de samme vitsene som ble sagt over RADIO i beste sendetid.
   3. Hva dere mener er humor er helt IRRELEVANT, dere er ikke normen, folk er forskjellige og dere må kunne takle at folk har forskjellige grenser, det betyr IKKE at det er greit og henge ut mennesker som pedofile.
   4. Hvis dere synes dette er usmakelig, HELT GREIT ikke oppsøk lukkede grupper og hold dritten deres for dere selv.
   5. Håper dere får livet deres ødelagt på små bagateller selv, eller at noen kommer og halverer høyden deres og gir dere 2 tette og en badehette.

  70. Hvordan kan dere kalle dette humor? Selvom man ikke er pedofil så er det skremmende at noen kan le av noe slikt! Jeg forstår ikke at dere i gruppa ikke selv reagerer på dette, enten forsvarer dere det eller bare “ler litt og scroller videre”? Dette er virkelig drøyt! Synes egentlig at man bør gå sammen og kreve at kripos går inn i saken en gang til!

  71. Takk for at du tar opp dette Lotte! Dette er jo helt grusomt å lese og jeg kan ikke engang sette meg inn i hvordan det er for deg! Dette er virkelig ekkel lesning, særlig når man kan se at de som legger ut antakeligvis har nær tilknytning til barn selv siden de har bilder av barn på profilbildet sitt. Er nok ikke helt enig i alt som du skriver (abb etc), men at folk bare kan sitte og skrive slike ting og dra fram ytringsfrihet blir feil!

  72. De som syns slike vitser er morsomme eller helt greie, bør ALDRI være i nærheten av barn!!!!! Syke folk!

  73. Siden det er greit å spøke med barnevoltekt.. er det da også greit å vitse med utøya og Anders BB ?

  74. Det som skremmer er at for å klekke slik humor må du ha det i deg, det betyr egentlig at du må være av det rå slaget for å komme på å si noe slik. Så noe er som sagt ikke som det bør med disse som skriver slik.

  75. du er jo helt lost, om du ikke tåler humoren så ikke les i gruppa da. ingenting ulovlig med å fortelle grove/stygge vitser. jævla attentionwhore

  76. Man kan vitse om sånn ca det meste. Alt fra kreft til krig til homofili.
   Men å tørke en blodig pikk på bamsen til et barn, for å få det til å gråte igjen etter det har blitt voldtatt, det er ikke humor.
   Jeg skulle veldig gjerne likt å sett reaksjonen til deres koner, barn, mødre, barnas lærer, barnas fotballtrener og deres sjef om de fikk se hva dere “vitset” om.
   Men dere har nok ikke pikklengde til å vise disse postene, som omhandler barn, til personene nevnt over.

  77. Dere som synes dette er GREIT, AKSEPTABELT og MORSOMT: ser ikke dere står frem med fullt navn her. Dere har jo tydeligvis ikke sagt noe galt. Så hvorfor ikke stå frem i media og stå for det du presterer å si. Siden er ikke offentlig, men har over 5000 medlemmer, helt sikkert flere unge. Er det et slikt syn dere vil innprente unge gutter? Voldtekt og drap er ikke noe en spøker med. Og i alle fall ikke når det snakkes om barn. Krybbedød??! Seriøst!!! Syke menn, under gjennomsnittet smarte menn, uutviklede gutter kan faktisk tenke at dette er greit. Stå frem med vitsene deres og se hva verden svarer dere.!!!

  78. Kjenner jeg blir kvalm av de vitsene der, og at noen faktisk finner det artig og underholdene å vitse om barn som blir seksuelt misbrukt. Æsj, håper døtrene og konene deres leser dette. Admin på gruppa burde sletta hele tråden da den starta, for det der hører absolutt ikke hjemme noen plass, hvertfall ikke på sosiale medier!

  79. Dette er faktisk noe av det mest avskyelige jeg har sett! Vitser ? Dette er alvorlig syke inndivider og hadde det hvert opp til meg så skulle de hvert #@#$%#$%
   Vet personlig hva jeg vil gjøre hvis jeg får vite hvem disse er 🙁

  80. Kjempe flott at du rapporterte siden, og at fb tok tak å fjernet den. Jeg er sjokkert over hva folk vitser om og at de i kommentarfeltet her forsvarer slike vitser. Jeg tenker at dere må ha slått dere hardt i hodet, for normale folk forsvarer ikke slik vitsing. Og det stygge dere klarer å si til bloggeren som var tøff nok til å ta tak i galskapen, stakkars stakkars dere. Jeg håper virkelig ikke at dere har barn eller jobber med barn, det vil i såfall være utrolig bekymringsfullt.

  81. Jepp. At folk her inne forsvarer disse lavmålsvitsene forstår jeg ikke. Den gruppa burde ha bytta navn. Det er ikke menn det der vett.
   Mange tullinger ute i verden.

  82. Ser også at de fleste “mannfolka” ikke engang bruker sine ekte navn og det sier vel sitt 🙂

  83. De “vitsene” er noe av det kvalmende og mest forkastelige jeg noensinne har lest. Å spøke med slikt som dette er faen ikke ok.

  84. vart lagt til i gruppa av en venn men slettet meg ganske kjappt , var bilder av narkotika og glorifiserende komentarer om rusing , jeg rapporterte noen bilder til facebook før jeg forlot gruppen

  85. De vitsene der har sirkulert rundt på nettet i godt over ti år, og hvis du spør dine egne venner så har de fleste garantert hørt vitsene før.
   Dårlige? Ja, i hvert fall de fleste. Verdt å reagere på? Nei.

  86. Bli sjokka over kommentarer her. La a få reagere som a vil på saken her. Æ å syns at vitsan va helt syk. Ikke normalt å le av slike vitsa! Men treng ikke å kommentere slik som mang av dere gjør. Det e jo nesten værre!!

  87. Hvor går grensen for hva som kan vitses om? Er det greit å le av pedofili selv om det kun er en spøk og en aldri ville ha utført handlingen i virkeligheten? Hva da med de som blir støtt av vitsen? Skal de da få beskjed om at slikt må tåles siden det er en spøk? Hva med andre temaer? Skal terror-ofre tåle at det blir spøkt om terror? Skal ofre etter holocaust måtte tåle at jøder og gassing blir spøkt med? Hva med kreft, slag, infarkt osv? Eller selvmord?
   Min mening er ialllfall at slik humor er forkastelig og et direkte hån for alle de som sliter med å klare hverdagene etter slike opplevelser.
   Ja dette VAR en “hemmelig” gruppe og joda dette VAR vel ikke ment for allmenheten. Men nå er det jo slik at det ikke er en hemmelighet lenger. Noen så det og tok seg nær av det. Med det i tankene, var det da greit å skrive dette i et “hemmelig” forum som vi alle vet ikke er så hemmelig i det hele tatt? Igjen kun min mening… NEI. Skal det vitses om ting du vet noen blir såret av så hold det muntlig til den du vet ikke blir såret og som har den samme humoren som deg.

  88. Lurt å legge seg ut med en slik gruppe da.. plutselig blir du rapportert 2000 ganger, så er du vekke fra facebook, lille venn :p

  89. trur dette er første gang jeg legger inn innlegg i et kommentarfelt på en blogg som dette. Jeg har på mine 37 år hørt og sett mye rart, men nå begynner for alvor min siste rest av tro på menneskeheten å ta slutt hvis dere som forsvarer denne “humoren” virkelig mener dette er gangbar vare?? Og på toppen av alt så er det bloggeren som skal tråkkes på?? ærlig talt folkens, ærlig faans talt, nå må dere se til hælvette å skru på huene deres riktig vei, åpne øya og skjerpe dere som dere aldri har skjerpa dere før, før detta sklir helt ut. Ikke bare blir jeg flau på deres vegne, jeg blir faan meg rett og slett kvalm av dere som sitter der foran skjermen deres og tar den lavmåle, vil ikke kalle det humor engang, i forsvar. for det finnes ikkenoe morsomt med disse vitsene. Lag dere heller en klubb, skaff dere et klubblokale, ha en samling i uka og fortell hverandre deres hysterisk morsomme “vitser” mens dere klør hverandre på det hemmelige stedet.

  90. Hva skjer med dagens samfunn???
   Vitser om krybbedød, drepe babyer, pedofili??
   Hva f… er galt opp i hodet på de som skriver sånn/synes det er morsomt?
   Blir også skremt av å lese kommentarene til mange av dere.
   Hva slags mannegruppe er dette?? Spøke om sånt? Dere er faen ikke mye menn dere som spøker om det, skulle vært buret inne.
   Skremmende at det finnes såkalte “menn”!
   Mener selvfølgelig kun de som skriver disse vitsene og synes de er morsomme, ikke dere andre medlemmer!

  91. Det er Frp sympatisører! (Det verst er at jeg mener det seriøst). Dette er enkle mennesker, som finner humor i slike usmakelige ting.

  92. Dette er tullinger som heier på Siv Jensen! Man ser det også i argumentasjonsretorikken i kommentarfelter her. Folk som kun kan hate, har det kun morro, på bekostning av svakere stilte mennesker. Gjerne barn, flyktinger eller folk med funskjonsnedsettelser.
   Dette er små mennesker, hvor det viktigste i livet er billig tobakk og smuglersprit.

  93. De som synes dette er morsomt er ikke helt som alle andre. Tror ikke de er modne nok til f.eks ta førerkort eller bo alene….

  94. Til alle dere krenkede og hårsåre medlemmer av Mannegruppa Ottar
   “Dere forstår ikke humor!”
   Hvis dere tror at all mulig jævelskap, råttenskap og styggedom kan defineres som humor bare fordi det finnes noen som LER av det, så er det DERE som ikke forstår humor. Er bilder av lemlestede barn humor fordi noen ler av det? Er de drepte spedbarna i Syria humor så lenge det bringer fram latter hos noen? Er seksuelle overgrep mot småbarn i Sør-Afrika (eller hvor som helst) humor hvis det finnes noen som syns det er morsomt? Ikke det? Nei, jeg tenkte meg det. Og hvorfor ikke? Fordi de som synes sånt er morsomt snarere har en alvorlig psykisk mangel enn humoristisk sans, ikke sant? Fordi en NORMAL reaksjon er ubehag, forferdelse, harme og sorg i stedenfor latter og underholdning, IKKE SANT?
   Men så lenge det ikke er “EKTE BILDER”, så lenge de groteske historiene bare er “VITSER” om AKKURAT det samme, DA er det gøy, da! DA er det humor!
   Hvis dere roer dere ned et par hakk, så SKJØNNER dere paradokset her, ikke sant..??
   “Vi er imot pedofili, vi HATER pedofile, men vitsene er jo bare for moro!”
   Så EKTE historier om navngitte barn som blir utsatt for dette og EKTE babyer som blir ødelagt og misbrukt, DET syns dere er forferdelig, DET er ikke morsomt (og det var da ENDA godt…!), men hvis historien ikke oppgir noe navn eller identitet på barnet, hvis den TILSYNELATENDE “bare” er oppdiktet, selv om den er til forveksling lik de sanne historiene, DA syns dere det er artig og humoristisk..?
   Dere er vel ikke så DUMME at dere ikke SER en viss manglende logikk her?? Dere er vel ikke så naive at dere ikke skjønner at dette TYDER PÅ en hånlig, skamløs og helt forkastelig holdning til kanskje det aller verste som skjer på kloden vår ? vold, overgrep og misbruk rettet mot barna våre?
   “Ikke stemple oss som pedofile!”
   Neivel, så dere er ikke pedofile, men dere er vel ikke så KORKA at dere ukritisk durer i vei med STYGGE overgreps-vitser som om dere synes misbruk av barn er en fornøyelig og spennende aktivitet, for så å bli OPPRØRT og FORNÆRMA når dere da blir assosiert med pedofile..?? Slutt å spre om dere med motbydelige og nederdrektige vitser om temaet, så skal dere se det blir mye lettere å unngå et slikt stempel.
   “Dere stempler hele gruppa som pedofile, men det var bare noen få som postet de vitsene!”
   Javel. Så vend forargelsen deres mot de HØNSEHODENE som POSTET dem da, ikke mot de som faktisk TAR igjen med dem! Dere kan velge å være medlemmer av den mannegruppa så mye dere vil, men da får dere også ta konsekvensen av hvilket inntrykk det gir av dere. Og lar dere gruppemedlemmer få lire av seg sånt OPPGULP uten å reagere eller si en dritt tilbake, og i steden angriper de som sier i fra, ja så VIRKER det faktisk som om dere alle sammen er med på det og syns det er helt greit, selv om dere sikkert er harmløse folk til vanlig.

  95. forts.
   “Det er ytringsfrihet i Norge! Alt vi har sagt er fullt lovlig å si!”
   Javel. Men det er ingen regel som sier at dere har rett til å uttale dere slik UTEN å bli møtt med sterk motbør og UTEN at dere setter dere selv i et lys som er SÆRDELES ufordelaktig. Hvis dere insisterer på å være så inn i granskauen TARVELIGE og RESPEKTLØSE, så får dere fanden i meg TÅLE at resten av oss synes dere virker forholdsvis pedofile! Da får dere TÅLE en trøkk i trynet tilbake uten å sippe og klage og forsvare dere med ungdomsskolebarnsligheter som “gå og grin!”, “fittekjærring!”, “drittunge!” og “feminister!”
   HERLIGHET, hva slags fjompenisser ER dere??
   “Vi forteller bare vitser, vi OPPFORDRER ikke til pedofili!”
   Neivel, så dere “oppfordrer” ikke til pedofili, bokstavelig talt (og det var da ENDA godt…!), men med denne skjødesløse og uforskammede leflingen med pedofile overgrep så er dere faen meg FARLIG NÆR! Hvis dere insisterer på å vingle rundt SÅ OVERDREVENT opptil den grensa, så får dere vise litt RYGGRAD og ta selvkritikk når dere tråkker over, og dere får TÅLE å bli røska tilbake av noen som tydeligvis har en større forståelse av hva som passer seg enn det dere har. Det har ingenting med feminisme å gjøre.
   “Menn trenger å oppføre seg som menn, samfunnet er alt for feminint!”
   Javel, men så være en MANN da for HELVETE! Ikke en simpel, flåkjefta og vulgær APE som må lire av seg all slags GRENSELØS styggedom for å kjenne seg maskulin. Hva slags MANN er det?? Hvis dere vil være en motvekt til det “overfeminiserte” samfunnet, så fremhev det som er BRA ved menn og maskulinitet da, for HELSIKE! Få fram det som er en POSITIV motvekt til den påståtte skjeve balansen, ikke dette sadistiske RÆLET!
   Hvis det er DETTE vi får når “menn skal være menn”, så TAKK GUD for vårt såkalt overfeminiserte samfunn, og TAKK GUD for at det finnes menn med TAK i, menn som skjønner at det å være MANN er å være rettferdig, trygg, vettug, tillitvekkende, modig, ærlig og empatisk.
   Sånne “menn” som dere, derimot, TRENGER noen til å holde dere i ørene.
   Men det går an å forandre seg. Håper dere gjør det!

  96. Hvorfor anonymisere navnene på de som har postet disse kvalme ” vitsene” …..legger de dritten sin ut på nettet… burde de kunne stå for det også !

  97. Lavmål på høyt nivå. Æ sjæmmes på dokkes vægne.
   På tide å kryp tebake poinni steinan dåkk kom kryan fram fra.

  98. Alle de styggjævlan som vitser om sånt burde bli flådd levende!! Og til dere medlemmer i gruppa som kommenterer: SKAM dere! Dere burde ikke vært løs i samfunnet som syns sånt er morsomt. Skaff dere psykologhjelp.

  99. Legger merke til at alle disse usmakelige mennesker står frem med fullt navn i kommentarfeltet. Er vel en grunn til det? Husk dette dere vitser om nå når dere kanskje selv engang for barn å blir voksne.

  100. De fleste av guttene som kommenterer så hardt her vil jeg gjette ikke er ulike personer, men samme person som gir seg selv ulike nick. Lett å gjennomskue. Så ikke ta innover deg kommentarene, dette er et lite fåtall med svært umodne menn.

  101. Hei.
   Beklager men jeg må komme med litt “netthets” her. Hva får du når en blondine tar salto? Blondine-brunette-blondine-brunette.
   Det er greit at du er blond rosablogger og sikkert skjermet fra det meste men dette er flaut. Du er 29 år!!! Du er litt for gammel for dette.
   Lille Lise,
   Rullebrett.
   Stor trailer.
   Gryterett.
   Så har vi Kari-Kari vitser da. Må Google dem for jeg husker ikke hvordan de går.
   Her: http://tallatroll.blogg.no/1351241814_gotta_love_kari_kari_.html
   Skam deg!

  102. Dere som “klarer” å rettferdiggjøre eller forsvare slik humor, bør ALDRI være i nærheten av barn!!!!*** En gjeng med samfunnstapere. Patetisk.

  103. De som skriver slike “vitser” må ha en alvorlig forstyrrelse. Ufattelig motbydelig. De burde vært i politiets søkelys etter dette, da det er åpenbart at de er pedofile eller totalt blottet for mennesklighet. Takk for du setter søkelys på dette.

  104. At noen kan synes at slike vitser er “morsomme” er helt uforståelig..de er skikkelig usmakelige og jeg blir kvalm OG flau på deres vegne av å lese dem! Å så tar det av i kommentarfeltet her..og det bugner nesten ned i at kvinner er lite intelligente som ikke skjønner humoren etc..Det er lett å finne andre grupper å angripe på nett, men kanskje de kan ta en ny egenvurdering før de legger ut slike typer “vitser” neste gang? Jeg forstår det slik at mange medlemmer i gruppa ikke kjenner seg igjen i dette innlegget – og er enige i at det er smakløst. Heldigvis! På tide at slike vitser begraves en gang for alle.

  105. Det er tydelig mange Syke stakkarslige mennesker på denne facebookprofilen, hannkjønn uten baller. Lotte Hoel, du skal ikke bry deg om disse stakkarslige krypene, de er ikke mannfolk, bare noen ynkelige svake sjeler med så lav IQ og lav testosteron i kroppen at de ikke selv forstår hva de sier.
   Lotte Hoel, det er ikke noe å gjøre med slike kryp, vi må nok slite med dem. Du burde heller ikke være redd for å legge ut navna på de syke krypa.

  106. Forstår at enkelte som kommenterer her ikke tør å stå fram m eget navn . Utrolig umodne ord og barnslig oppførsel rett og slett. Vi som er sexmissbrukt synes ikke dette er noe å lage humor av…..og HVIS barn leser slikt som dette på nett så er d faktisk skadelig….inget barn bør læres at det er greit å lage humor ut av slikt. Man lever som man lærer?????? Iallefall i noen tilfeller. Æ tror oxo at flesteparten i den gruppa tar avstand fra slik barbarisk humor !!

  107. Jeg tar 100% avstand fra denne type harselering over misbruk av barn, krybbedød og de ovennevnte innlegg i screenshoten. Skulle ønske flere av medlemmene i gruppa hadde ryggrad sterk nok til å ta avstand fra denne “mørk humor” som det fremkommer at enkelte definerer dette som. Selv syns jeg dette er motbydelig. Jeg har også døtre og måten dere sjikanerer en ung blogger er også på kanten av det som er lovlig. Se selv med kritiske øyne på hva dere kaller et ungt menneske som Lotte.
   Hadde dere akseptert at deres døtre og sønner hadde blitt omtalt med slike kallenavn/nedlatende beskrivelser?
   I beste fall har dere klarte å forsterke det dårlige inntrykket folk nå rettmessig nok har fått av Mannegruppen Ottar.

  108. Å herregud! Her var der mange stygge troll som har vært innom! Man kan jo bli mørkredd og miste troen på menneskeheten av å lese hva «folk» finner på å lire av seg på nettet nå om dagen! Kjære Lotte, jeg kjenner ikke deg og du vet ikke hvem jeg er, men jeg må bare si at jeg får bokstavelig talt vondt langt inni meg når du åpent og ærlig viser at dette er spesielt sårt for akkurat deg ? og så blir du møtt på denne måten?!! Ord blir fattige? Men på vegne av mine «medmennesker» beklager jeg at såpass mange av dem tydeligvis mangler både empati og helt grunnleggende folkeskikk. Det er neimen ikke rart at det blir krig i verden?
   Virtuell klem fra Vegard

  109. Veldig mange mennesker ble dypt krenket og fornærmet når vestlige medier publiserte karikaturene av profeten.
   Brydde vi oss? Neppe.
   Bryr politiet eller andre oppegående mennesker seg om at du blir støtt?
   Neppe.

  110. Æsj for en gjeng idiota så kan sitte å vitse om krybbedød å barne misbruk! Vist du kan sitte å skrive sånt å synst det e morsomt e det en alvorlig koblingsfeil i hode ditt!!😡😷Ser det e tydelig nåken så he kommentert hær for å beskytte seg selv for å ha vært me i denne patetiske mannegruppa! Håpe dokke e fleu! Å hadde det vør ej so kom over dinna gruppa hadde ej delt det med fulle navn😉 Uten å ofre det en tanke!

  111. De vitsene er usmakelige, og støtende for mange, ja. Det betyr ikke det samme som ulovlig, som politiet har kommet frem til.
   P.S. Dette betyr ikke at jeg støtter innholdet i de. eller gruppa som sådan. Mere patetisk gjeng skal man lete lenge etter, men det er innenfor rammeverket av norsk lov, og dermed tillatt.

  112. Skulle likt å sett dere som synes dette er artig bli fortalt slike syke vitser når dere har barn.
   Om dere ikke allerede har. En pappa fortelle deg slike grove perverse vitser om barn til deg som er far selv. Så sant du ikke er like dan selv da!
   Kjenner jeg blir så dårlig, vil SPY!
   Aldri vær i nærheten av unger dere som tydeligvis synes dette er kjempe flott.. Lykke til videre i livet.

  113. Haha.
   Jævla vattnisser som prøver å rettferdiggjøre dette.
   Dere ble tatt med buksene nede og prøver å rettferdiggjøre latterliggjøring av misbruk med at det er “humor”.
   Jeg kan være veldig drøy selv og vise om det meste.
   Men å latterliggjøre misbruk av barn er hvor jeg drar grensen.
   Kanskje er det ikke ulovelig (er usikker der) men moralsk og etisk forkastelig er det jaffal.
   Se dere selv godt i speilet og den dagen dere kan fortelle de vitsene med godsamvittighet til barna deres, da kan dere få uttale dere.
   Mannegruppe?
   Nei heller gruppe for guthvalper uten respekt for seg selv eller andre.

  114. Hei Lotte!
   Jeg forstaar at andre mennesker som ikke er deg, kan virke skremmende hvis du ikke har IQ nok til aa fatte forskjellen mellom spoek og revolver.
   Du er jo blond, og da er veien kort til aa la vaere aa tenke og bare surfe igjennom livet paa aa bli likt paa grunn av fitta di.
   Jeg vet, du er doemt til aa vaere idiot, og kan ikke hjelpe for det foer du blir ufruktbar. Foerst da kan begynne aa jobbe med deg selv til aa bli voksen, fordi folk behandler deg da ikke lenger like ubalansert positivt kun fordi du har et selv-smoerende hull.
   I mellomtiden anbefaler jeg litt tykkere hud, se gjerne https://encyclopediadramatica.se/index.php?title=Offended for perspektiv til hva det innebaerer, paa internettet.

  115. Du må jo forstå at dette bare er tull og fjolleri, kan du ikke bare la det være og la menn ha en litt drøy humor?

  116. Humor? hvor er humoren i dette?? det er rett og slett forkastelig og så lavmålet som det går an å forbli!

  117. Det e greit at de vitsan der e drøy, men det er kjempe gamle vitser! Jeg har selv fått høre disse vitsene når jeg var ei ung jente, av andre UNGER på min egen alder. Var disse barna fremtidige pedofile?
   Og la oss si jeg syntes at denne gruppen var helt forferdelig. Hva gjør deg egentlig så mye bedre enn dem? De bruker deres ytringsfrihet til å skrive “100” år gamle drøye vitser, mens du bruker din ytringsfrihet til å henge ut og dømme disse mennene! I stede for å sende en melding til admin å fortelle hvordan du ser på denne gruppen og hvordan den påvirker deg, så velger du å stryke alle i den gruppen over en kam å dømme dem. Jeg tror at så lenge nette finnes vil man aldri bli kvitt mobbing. Du mobber ikke nå, men du som mange andre på nett oppmuntrer til det med måten dere ordlegger dere på, og skjuler dere bak ordet “ytringsfrihet”. Er det noe som gjør meg så sint at jeg rister så er det nøyaktig det.
   Du er nå en offentlig person, og alt du skriver blir tilgjengelig for alle. Jeg tror du har tenkt nøyaktig det jeg skriver, og du har sikkert til og med tenkt “håpe så mange som mulig leser dette”. Men jeg tror ikke du vet va det innebærer, med tanke på innlegget du kan skrive nå. Håpe du tenker over det jeg har skrevet, og at du kan ta det med videre.

  118. Ser at det e mange som nevne nettmobbing, og at det skjer med den her bloggeren. Folk i dag er for raske og ta dette korte. Kanskje er det for å gi eller få sympati? For mobbing går faktisk over lengre tid, og er samme person/personer som mobber.
   Og som noen nevet over at mannegruppen er på internett og må tåle konsekvensene man publiseres offentlig, så må denne bloggeren på lik linje gjøre det samme. Hun må tåle konsekvensene av og uttale seg på nett, altså at folk er uenig i det hun skriver. Det er ikke mobbing!

  119. “Medlem” skrev tidligere:
   “Det som skjer på innsiden av Mannegruppa Ottar er under internasjonalt lovverk samt facebook sitt reglement fullt lovlig.”
   Her snakker du om noe du har null greie på. Det du som bosatt i Norge sitter å ytrer på Internett reguleres av norsk lov, så fremt du gjør det fra den pornoinfiserte ronkestasjonen av en laptop du har på studenthybelen din.
   Jeg har ikke tatt stilling til om ytringene i seg selv er ulovlige.

  120. Som mann. Blir jeg trist å litt lei meg at dere forsvarer denne slags humor. Burde skamme dere. Hilsen en som bruker humor på alt.. Men her går grensen.. Kritiserer ikke gruppa. Kunn dere lavpanna idioter som støtter dette. Triste folk.

  121. Mange psyke kommentarer her Lotte.
   Stå på!
   At det alltid har eksistert slike vitser er det dårligste argumentet jeg har hørt. Kognitiv dissonans på sitt beste.

  122. Mannegruppa ottar er en gruppe pedofile potensiellt farlige menn som bør havne i et seksforbryter register, hvis jeg finner noen der som bor nær meg….

  123. Om du klarer å flire av de ‘vitsene’ der, ja da trenger du hjelp av en mann i hvit frakk! Det er ikke normalt å like slikt. Det er sykt, sykt sykt!!!a

  124. Hei Lotte:) takk for at du tar dette opp. Det er ikke ytringsfrihet å le av pedofili, eller kalle dette humor. Det er kun syke mennesker som mangler ” en sperre”, som kan sitte og le av slikt, eller forsvare det. VI har alle et ytringsansvar . Stå på du:)

  125. Dere er skikkelige mannfolk dere som forsvarer dere ved å kalle de/oss som synes dette er helt mentalt ustabile vitser, for jungelkjerring osv. Er det ikke bra at vi reagerer? Og han der som slengte ut med at Lotte Hoel skulle slutte å syte bare fordi hun hadde blitt litt pella på? Altså man sier ikke slikt til folk! Det er ikke greit. Ingen fortjener ever å bli misbrukt verken seksuelt eller voldelig. Og drit da for i helvete å bruke lovverket og reglene som en unnskyldning. Fordi om at du ikke kommer i fengsel for å skrive en vits betyr det ikke at det er greit. Da kan jo jeg skrive ned en vits om en av barna til de som synes vitsene er helt hilarious på akkurat samme måte. Fordi det er jo en vits. Det er kjempegøy!! Like morsomt å lese om sitt eget barn slikke mensenblod av en voksen manns pikk. Jeg ler meg jo ihjel. Nei. Jeg gjør ikke det. Og det beste er jo at dere som kommer med skikkelige stygge kommentarer til oss som er så feminister, sytepaver osv er jo at det er så tydelig at dere ikke vil bli stemplet som pedofili og blir forbanna fordi dere vet inni dere at dette er egentlig helt sykt og altfor drøyt. Dere er kanskje ikke pedofile, men er det fortsatt greit å spøke om pedofili? Aner dere hvor mange barn som blir utsatt for det dere synes er så sykt morsomt? Og får (godt mulig) sin mentalitet og tillit til andre mennesker ødelagt. Og de barna kan være barna til naboer, slektninger.. Ja de kan bo nærmere deg enn dere tror eller tenker over. Men for all del, bare fortsette å le dere. Og ja jeg får nok tilbakekommentarer på hvor taper jeg er som ikke forstår en spøk og alle de grammatiske feilene jeg har skrevet blablabla. Til dere som kommer til å gjøre det skal få en jævla stor applaus av meg fordi alle vet jo hvor saklig det er å komme med personlige nedlatende kommentarer, og stygge kallenavn som hore, og kjerring. Ånei kaller du meg hore, åh tok meg skikkelig der altså!

  126. Men herregud da dere mannfolk! Alle normale mennesker reagerer på slike “vitser” uavhengig om de har blitt misbrukt eller ikke!! Så ikke skyld på henne for at hun overreagerer, fordi jeg har reagert like mye.
   At noen av dere medlemmer fra gruppa kommenterer her og snakker dritt om bloggeren er helt forkastelig. Dere poengterer kun det vi tror, at mange av dere er ansvarsløse mannfolk som kanskje også kan anses som uberegnelig. Sier ikke at alle dere fra Mannegruppa Ottar er det, men selvfølgelig sitter det en del av dere der hjemme og direkte koser dere med de “vitsene” og kanskje tenker at det ikke er så halt likevel å forgripe seg på barn? Vi vet at mange barn blir utsatt for incest og vold, så selfølgelig er det noen griser i gruppa deres.
   Prøver å holde meg sakelig, men kjenner keg kjelver fordi jeg er så forbanna på disse mannfolka som skrev de “vitsene”, har selv en liten toåring og bare tanken på at folk syns sånt er morsomt gjør meg kvalm!
   Vet dere kaster ut medlemmer av gruppa som sier ifra hvis de syns dere går over streken, så admin er ikke så effektive likevel…

  127. Håper virkelig ikke de personene som kan komme med noen så forferdelig “vitser” som de kaller det har egene barn. Da burde de bli tatt ifra disse barna. Lurer på hva sol foregår oppi hodene demmes. At man i det hele tatt kan klare å tulle med noe så grotesk. Syke syke mennesker.

  128. Jeg må helt ærlig si jeg blir alvorlig bekymra over at noen umodne guttevalper sitter og forsvarer denne typen “humor”!! Det er mange typer uti der, og såvisst er det en helt annen type humor i dag enn for få år siden, mye pga internett.
   Men alvorlig talt: hvor i himmelens navn er det mulig å se humoren i slike oppgulp som er vist her??
   Hvordan er det mulig å forsvare at det er greit å fleipe om incest, barnemishandling og kryppedød???
   Hvordan er det mulig å gå i strupen på hun som setter søkelyset på dette???
   Bare umodne apekatter er i stand til det dessverre…
   Jeg er far til to tenåringssønner som for alt jeg vet er inne på slike grupper som “Mannegruppa Ottar”, men jeg syns fan ikke det er greit at de leser at det liksom er morsomt å mishandle barn!!
   Hva slags syke mennesker tenker sånn??? Dere trenger alvorlig talt behandling!!!
   Jeg er rimelig sikker på at dere som forsvarer denne søpla og som dekker dere bak ytringsfriheten og at dette mølet har vært servert på P3, aldri har blitt misbrukt selv eller har barn som har vært mishandlet.
   Det skal dere fan meg være glad for…
   Jeg tror pipen hadde fått en annen lyd dersom dere selv eller noen av deres nærmeste hadde opplevd dette.
   Les bruksanvisninga og bruk hodene deres riktig!!

  129. Dere som forsvarer dette som uskyldig moro, har dere tenkt over signaleffekten? Håper dere ikke er så naive at dere tror en lukket gruppe er skjermet for innsyn. Yttringsfrihet går begge veier. Det er ikke sånn at man kan komme med grove, skadelige vitser og kreve at de ikke blir sagt imot. Det er lov å tenke, om enn bare litt.

  130. Hei
   At du selv har blitt misbrukt er jævlig.
   I ditt hodet, gi vedkommende et spark i balla hver gang han dukker opp i minnet. Kom over det. Du har ikke et annet valg.
   Men alt skal og bør køddes med. Slike vitser du referer til her er ikke LOL, men WTF og OMG. Det er viktig å vite. Skal være lov å touche vårt mørke sinn uten at det ligger noe mer i det enn nettopp en mørk vits.

  131. Jeg synes det er sykt hvordan folk i kommentarfeltet argumenterer for hvorfor det er greit å komme med slike “vitser” istedet for å si seg enig i at slik oppførsel ikke er ok.
   Dere sier vi kvinner overreagerer, men samtidig så kommer dere med kallenavn og flere dårlige “vitser”, som nå angår kjønn.
   Så klart så støtter sikkert ikke hele denne “mannegruppa ottar” disse “vitsene”, men istedet for å kalle bloggeren navn, hvorfor sier du deg ikke enig i at dette ikke er greit? Dere sier hun dømmer alle sammen når det kanskje bare var 20 stykker som skrev det innlegget, men du forsvarer de jo når du sier det bare er uskyldige vitser!! Forstår dere virkelig ikke at det kan være like skadelig som å komme med disse vitsene i utgangspunktet? Dere FORSVARER mennene som kom med innlegget når dere oppfører dere på den måten.
   Om dere syntes slike “vitser” er artige så ber jeg til høyere makter om at dere får hjelp eller aldri får barn. fordi om dere ikke ser hvor sykt og galt det er så bør dere heller aldri ha makt over et annet menneske, iallefall ikke et barn.

  132. Ingen tvil om at dette er en manne greie! Og at mange bak kometarene her er både medelemmer av gruppa og alvorlig syke i hode! Takk for i innlegg!! Anmelte den selv…

  133. Hei.
   Må bare få si – jeg er helt enig med deg, og det tror jeg de fleste av Norges befolkning også er. Dette er ikke vitser, og alle som påstår at det er det, burde virkelig gå i seg selv og tenke seg om både to og tre ganger hvor høy alvorlighetsgraden på dette faktisk er.
   Forundrer meg ikke om flere av disse støttende kommentarene til gruppa som kommer inn her, faktisk kommer fra en og samme person, slik at det skal virke som du får mye motmæle på dette her.
   Ikke la de gå innpå deg, alle ved sine fulle fem og med et snev av fornuft, ser at dette er grusomme saker, og ikke morsomheter.
   Stå på!

  134. Overraskende at folk kan kalle dette humor! Dette er ikke engang drøy humor, dette skulle man blitt kastrert for å poste.. Fytt i grisen så rystet man kan bli av ekle mennesker.. Spøke om pedofili i den kontrast er motbydelig! Pedofile skulle vært slaktet og de som skriver slikt sku vært kastrert! Uansett hvor hemmelig den gruppen er så er det så flott at vi kan blottlegge alle former for idioter i verden. Ingenting er hemmelig på internett

  135. Kan du ikke bare fjerne sladden på navnene, så tipper jeg disse mennene ALDRI kommer til å uttrykke seg slik offentlig igjen?? Selvjustisen er sterk og virkningsfull! La de få lov å forklare kone, barn, arbeidsgiver, foreldre, barnevern osv at dette er bare HUMOR!
   Jeg tenker dette løser seg helt selv hvis vi bare får navnene på de som er “morsomme” her.
   Da er det bare å sette seg ned å vente på at livene deres er ødelagte, for det kan de fort bli hvis man blir kjent for noe så hyggelig som dette! Og så kan de ta i mot klapp på skuldra fra alle de andre idiotene som synes dette er helt uskyldig humor og heller trakasserer bloggeren her!

  136. Enig med Helle over her, navnene på disse idiotene burde blitt lagt ut så de kunne fått forklart seg til sine, for dette er virkelig ikke humor! Og dere som forsvarer dette skvipet, enten prøver dere å provosere ellers håper jeg noen gjør med dere hva som blir nevnt i disse “vitsene” så kan dere le så mye dere bare vil siden det jo er så morsomt 😉 bra du legger ut Lotte, og gjør folk oppmerksomme på dette her!

  137. “Offense is taken, not given”
   Forskjellige mennesker tar seg nær av forskjellige ting.
   Det burde så absolutt være lov å spøke om alt! Det være seg kreft, Aids, kyssesyken, influensa, Mohammed, Jesus og alt annet som kommer mellom eller på siden.
   Å spøke om Mohammed, ved å lage karikatur og sånt, det bryr vi oss mildt sagt særdeles lite om i Norge. For Muslimer (som er over 1.2 milliarder i verden) er dette både krenkende og sårende. Det betyr ikke at vi ikke skal kunne gjøre det, eller at man ikke kan synes slikt er morsomt.
   Som noen har kommentert over her; dette er ikke vitser som er utrolig morsomme fordi det er humoristisk oppbygning, de er morsomme fordi de overrasker, og fordi “punchline” er noe drøyt man aldri kunnet tenke seg. Se for deg “kaffen sprutes ut av munnen” overraskelse. Disse vitsene er “morsomme” fordi de er så ekstremt drøye. Som sagt, man velger selv hva man skal ta seg nær av og ikke, dette lærer da alle mann allerede på barneskolen? “Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me”. Ord kan ikke skade mer enn man lar dem skade.
   Sjikane og personangrep som bloggeren her utøver, er noe helt annet enn en vits som ikke er siktet mot en bestemt person. Det er mange som synes det var altfor drøyt at Harald Eia viste skrukken på NRK, men vi vet at det er humor i det allikevel. HVEM skal bestemme hva vi får lov til å vitse med og ikke? Barnevits-klassikeren: “Alle barna landet trygt etter fallskjermhoppingen, unntatt Britta, hun fikk flaggstangen rett oppi F****.” kommer til tankende. Dette er jo også en helt drøy vits barn forteller til hverandre, og den er morsom fordi den er drøy. Noen kan ikke utifra sine preferanser si at en vits er for drøy til å bli uttrykt; Javel, så var den for drøy for deg, det betyr ikke at ingen andre skal få lov.
   Jeg blir like overrasket over at det er så mange her som synes dette er altfor ille og kaller de som har postet vitsene pedofile, som dere blir såret av vitsene.
   Som sagt.. Offense is taken, not given. Slutt å la en vits, uansett hvor drøy den er, gå innover deg. Det skjer MYE verre ting i verden enn vitser, bare se til Syria.. Og ja, det må være lov å vitse om det også. Humor fjerner tabu, og gjør at det er lettere å snakke ut om ting..
   Hilsen Jimmy Carr, som dere forøvrig er nødt til se youtube klipp av:
   https://www.youtube.com/watch?v=Rzb_p1mRW1M

  138. Ser folk skriver at denne humoren ikke kan forklares.. Humor trenger ikke forklares, vi ser forskjellig på ting, uten at man må forsvare det. Fordi du synes at fargen rød representerer død, betyr ikke det at jeg ikke kan ha den på meg. Kanskje liker jeg fargen rød. Jeg må ikke forklare hvorfor, jeg bare gjør det..
   Det er litt det samme med humor.

  139. Kjære patetiske medmenn.
   Dere sier at hun er hårsår.. men med én gang ordet pedofil kommer opp så er dere de hårsåre, det får meg til å lure litt.. hvis dere ikke er pedofile, så har dere vel ingenting å bekymre dere for, eller? 😉

  140. Jeg mener at alt kan bli spøkt med.
   Det betyr ikke nødvendigvis at alt skal være morsomt, folk liker ulike ting.
   Men som et samfunn når du stopper folk fra å ytre sine meninger om et tema bare fordi det krenker andre da har vi et mye mer alvorlig problem enn de originale vitsene.
   Enten så kan vi spøke om alt eller ingenting.

  141. Off her va dår mongen syke folk! Eg klare ikje å forstå kossen nogen kan kalla detta for humor. Men dår e jo dessverre mangen så har mindre imellom øyrene… Btw.. Han så kalle seg HAN ME LUA så jobbe i barnehage å fortelle sånne “vitsar” på pauserommet.. eg håpe faen ikke eg kjenne nogen så har ungar i den barnehagen!!

  142. Off her va dår mongen syke folk! Eg klare ikje å forstå kossen nogen kan kalla detta for humor. Men dår e jo dessverre mangen så har mindre imellom øyrene… Å kossen klare voksne folk å skriva så møye stykt t ei jenta så blogge om ka hu syns!! D e jo direkte mobbing!! Hu har sladda navn å bilde på de så hadde “vitsane” hu..
   Btw.. Han så kalle seg HAN ME LUA så jobbe i barnehage å fortelle sånne “vitsar” på pauserommet.. eg håpe faen ikke eg kjenne nogen så har ungar i den barnehagen!!

  143. Hei Lotte,
   En del av hensikten med dette er å støte og provosere. Jeg synes selv at noen av vitsene her er vel drøye, men det får meg ikke til å trekke konklusjonen at disse personene er pedofile barnemisshandlere som hører hjemme på en celle med ABB. Dersom du føler deg støtt av slike vitser, så er det første du bør tenke på å slutte og oppsøke dem!
   Se for øvrig:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Black_comedy

  144. Heia Lotte!! Dette er galskap, SYKE folk! Bra å få dette frem i offentligheten.. Denne siden må vekk! Å de folka som er medlem, ja jeg har ikke ord for hva jeg tenker om de

  145. Det er jo ikke til å komme unna at flere av disse supporterne til Mannegruppa har en direkte aggressiv og nedlatende tone, som kanskje gjenspeiler det vesenet de sitter inne med “bak masken”…
   De oser av skitsnakk og aggresjon, og det gjorde jo ikke inntrykket av medlemmene i gruppa noe bedre….
   Jeg mener at dem som ikke skjønner at slike vitser er vemmelige, og ikke engang burde kalles humoristisk, er littegranne forkvaklet i hodet sitt. Men det er en smakssak, tydeligvis. La oss som synes dere er vemmelige få lov å synes det, med de fleste andre trauste, normale og oppegående i ryggen.

  146. Pedofili må utryddes, sykdom eller ei. Problemet idag er det er vanlig blant muslimer, se de som kom over Storskog, 6 stk ble rapportert, yngste jente var 12 år og måtte holdes adskilt fra hennes mann på noen og tyve. At det er noen syke gubber som er pedo stemmer, det store problemet er muslimene som godtar slikt i deres kultur.

  147. Pedofili må utryddes, sykdom eller ei. Problemet idag er det er vanlig blant muslimer, se de som kom over Storskog, 6 stk ble rapportert, yngste jente var 12 år og måtte holdes adskilt fra hennes mann på noen og tyve. At det er noen syke gubber som er pedo stemmer, det store problemet er muslimene som godtar slikt i deres kultur.

  148. Den samme ytringsfriheten du har her, er den samme de har. Så du vil putte folk i fengsel fordi dine følelser er blitt støtt? Spar meg… Dette er ikke noe humor for meg, men den samme friheten som lar deg si det du vil, beskytter disse personene

  149. Stakars deg lille frøken. Du må ha et trist liv som ikke har bedre ting å gjøre. Føler med deg lotte

  150. Nei fy faen! DU hører hjemme på cella hans!
   Hvem i alle dager tror du at du er? Det er VITSER! Snakk om å overreagere kraftig. Du er helt lost, og du virker ikke særlig smart, eller mottakelig for kritikk.
   Du er heller ikke noe bedre enn de såkalte “idiotene” som har postet vitsene. Slike vitser har eksistert i alle år, og mange av de er morsomme! Leser heller 1000 slike vitser enn slike mannevonde, og søkte, innlegg. God natt, drøm om vitsene i lang framtid.

  151. Gratulerer med å lede klart som 2016 aller største idiot
   Jeg blir pinlig berørt over hvordan du klarer å tolke disse “vitsene” på,
   men det som er selve kronen på verket er jo forslaget til straff du kommer
   med. Å klage over noen ekle vitser er en ting, men det er tydelig at du har holdt deg for lenge i et rom med fire rosa vegger.
   Jeg antar at du har lært deg uttrykket ytrningsfrihet det siste døgnet.. Haha
   Applaus!
   Det blir med denne uka du har mange besøkende på bloggen din….

  152. Støtter deg 100%. Du er seriøst skada i huet når du skriver slike “vitser”, og hvem i HELVETE bryr seg om noen på radioresepsjonen eller what not har kommet med det samme pisset tidligere?? Når i faen ble de liksom en ledestjerne på moral?

  153. Slike vitser er kvalme og burde ikke eksistere i det hele tatt… støtter på ingen måte gruppen eller innholdet i den ( vet ikke annet en det som er forklart i komentarene.)
   Men med måten facebook funger i dag så kan godt over halve gruppen Være folk som ikke en gang vet om disse vemelige vitsene som gikk langt over streken.og stemple de som pedofile blir vell litt urettferdig gjort. tror den/de som er mest skyldige og syke i hodet er den eller de som la ut innleggene.
   Det er der det burde legges fram navn. heller i form av en lokket sak i retten en noe uthenging i form av navn på offentlige sider.
   Håper at de som skrev disse forferdelighetene får den straffen de fortjener.
   Utenom det ønsker jeg alle en riktig fin dag/kveld og takker for at du tok deg tid til å lese min lille mening ☺

  154. Jeg vil se hvem av dere som ler en gang til av en sånn vits, om det var deres eget barn vitsen handlet om. Dere er langt ifra noe som kan kalles en mann som syns dette er morsomt.
   Dere som syns dette er morsomt fortjener at navnene deres blir smurt utover nettet, så alle får se hva dere står for. Konene deres fortjener å få vite hva dem er gift med, barna deres fortjener å få vite hvilken far de har. Omgangskretsen deres fortjener å vite hvilket syn dere har på barn og medmennesker.

  155. Å “vitse” om pedofili er såvisst for svarte med på å “ufarliggjøre” overgrep. Er det virkelig noen som er så fantastisk evneveike at de ikke skjønner det? Og de som klager på at folk reagerer på dead baby jokes osv, de vitsene som folk mener er over streken her er av typen som handler om å knulle spedbarn til blods. Er det seriøst rart folk reagerer?? “Det jeg gjør er da ikke så ille – folk ler jo tross alt av det” …..

  156. så de er pedofile fordi at de kommer med vitser som er ” på kanten” ? 😛
   det er stor forskjell på det å skrive ned horrible vitser og være pedofil.
   eller er du for blond til å skjønne det ?

  157. Disse kommentarene er hysteriske. Dere som synes grov humor er på linje med drap og voldtekt, hvordan klarer dere å angripe folk, kalle dem psykopater, emosjonellt skadet, ønske dem død og fordervelse, så snu dere rundt og klage på at der er så mange stygge kommentarer? Hvis dere er så jævlig moralsk belyst sammenlignet med alle oss andre, hvorfor klarer dere ikke komme med ett eneste argument for hvorfor grove vitser er galt som ikke bare er “FORDI DET ER IKKE MORSOMT OG DU ER BOKSTAVELIG TALT HITLER.”?
   Jeg velger å tro at dere ikke er bitches med vilje, men heller at dere bare er jævlig dumme og ikke aner hva dere prater om. Så, for å hjelpe dere;
   Når noen forteller en grov vits, f.eks om overgrep så er det ikke sånn at de som ler av det ler fordi de syns overgrep er så forferdelig komisk. Man ler fordi det er sjokkerende og sykt. Du behøver ikke synes det er morsomt selv, det er ikke alltid jeg ler av grove vitser heller, noen ganger kan det stikke litt for dypt og gjør meg heller trist, men jeg er for helvette ikke så trangsynt og inngrodd i mine egne meninger at jeg anklager den som forteller vitsen for å være en dårlig person.
   Heldigvis folkens, så kommer dere ALDRI til å få viljen deres. Dere kan enten google hva humor er og prøve å få litt bredere horisonter, eller dere kan fortsette å gå rundt å bli forbanna pga helt uviktige ting gang på gang på gang på gang. Mørk humor kommer aldri til å dra noe sted, og sånne som dere, sånne hjernevaskede trangsynte berter som ikke vet noe annet enn hva den politiske korrekte kulturen forteller dere kommer aldri til å ha noe å si for noen med en IQ over 90. Såe, have fun with that.

  158. Synes du er helt ubruklig ass, makan til oppmerksomhets-syk kjærring skal man leite lenge etter…
   Er selv medlem i gruppa, er i følge deg én av 5000 som støtter pedofili.
   Håper ikke du reproduserer ass, verden trenger ikke fler som deg!

  159. Hahaha. “Åneeeei, noen skriver noe jeg ikke liker og derfor bør disse personene behandles som grusomme terrorister eller bli lemlestet og drept”. Fornuftig av deg. Virkelig. Og du mener at det er MGO som drar ting for langt her?

  160. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   #braceforimpact #butthurtsquadawakens

  161. Du er et spesielt lite snøflak du Lotte!
   Dum som et brød hvert fall!:) At folk ikke har samme humor som deg, betyr ikke de er pedofile din idiot.
   Folk som deg, de er det som er feil med verden.
   Å være såååå politisk korrekt, og høy på deg selv, at ALT du gjør er glorifisert og fantastisk, men alle som er uenige er monstre som må dø.
   Dette er kjente vitser, de har eksistert siden før du ble født.
   Men når du ble født skulle de vel bare forsvunnet? Fordi du liker de ikke? Mulig.. At folk som deg eksisterer, gjør meg virkelig flau over å være samme art som dere.
   Verden er ikke laget for deg, selvom du tydeligvis tror det

  162. Jeg skjønner at du sliter pga det du har opplevd, men nå oppfører du deg enda værre enn alle de vitsene til sammen.
   Du kan ikke si at du vil flå folk levende for at de poster gamle vitser som har vært på radioen og blitt fortalt gjennom generasjoner, bare fordi du ikke har hørt de før.
   Du ødelegger faktisk livet til mennesker som bare fleiper og forteller vitser de har hørt på radioen eller fra venner.
   Ja de er drøye, men det er hele poenget også, vitser laget for å sjokkere og bryte grenser.
   Du skal være ganske trangsynt og lite intelligent hvis du faktisk tror at dette er reelle meninger og at man ønsker å utføre noe slikt, eller å tro at gruppa er en gruppe for pedofile av den grunn.
   Noen liker grov humor som er på kanten, og det er ingenting ulovlig med det. Du kan ta avstand fra deg og unngå slike mennesker hvis det ikke er noe for deg, men dette blogg innlegget er bare tåpelig og trangsynt.

  163. Hei. Så en artikkel fra Dagbladet, den med Anne-Kat. I denne artikkelen ble også du nevnt med dine kommentarer, og jeg fant ut at jeg måtte finne ut hvem du var. Det første jeg tenkte da jeg leste dine påstander var at du måtte være en person som er på det laveste intellektuelle nivået man kan finne, jeg så for meg en blond barbie med en sigg i kjeften. Jammen Hadde jeg ikke rett, til minste detalj. Dette er ikke ment for å provosere eller være slem mot deg, men som du blir provosert av mannegruppa, blir jeg meget provosert av rosabloggere med under førti IQ som prøver å være politiske. Det er jo helt absurd alt du sier. “Hører hjemme på cella til ABB”??? HALLO? Da hører jammen meg du hjemme i barnehagen.

  164. Snakk om storm i vannglass! Her synes jeg faktisk du oppfører deg og reagerer direkte fanatisk og usaklig. La meg først starte med å si at jeg absolutt IKKE synes disse vitsene er artige. Dette er grov, mørk humor, som jeg personlig ikke ville spøkt med. Jeg ante heller ikke hva mannegruppa Ottar var før for et par dager siden.
   _
   Når det er sagt, så er ikke jeg av den oppfatning at vi skal gå rundt og sensurere og true folk til stillhet over dårlige vitser. For det er faktisk alt dette er: Dårlige vitser. Jeg tror ikke at disse vitsene på noen måte oppfordrer til mishandling og misbruk av barn, jeg tror ikke de støtter voldtekt, jeg tror heller ikke at de som kom med disse vitsene, hverken de få folka på mannegruppa ELLER Radioresepsjonen (som vitset slik lenge før dem), er en gjeng med pedofile psykopater, noe du later til å tro.
   _
   Er det en ting som skal settes over mine og dine personlige, stusselige følelser, så er det ytringsfriheten! Kripos har selv gått ut og bekreftet at disse vitsene er innenfor ytringsfriheten. Du og enkelte andre hysteriske mennesker henger ut folk med navn og direkte hetser dem og trekker paralleller til pedofili. Er du klar over at du i ditt sjuke korstog mot disse folka sine _vitser_ faktisk kan ødelegge livene deres? De er ikke skyldige i noe som helst annet enn dårlig vitsing. Det er sant som de sier: “The road to Hell is paved with good intentions”…
   _
   Greit at folk ikke liker en vits, og at det er grove vitser, men skal vi STRAFFE folk for å komme med vitser? “Thought crime”?! Det er masse piss der ute jeg ikke liker at folk snakker eller vitser om, men jeg respekterer deres rett til ytringsfrihet. Selv er jeg homofil, men jeg går ikke av skaftet dersom noen vitser om legningen min eller AIDS eller vold mot homser. Det er fordi jeg ikke er en sart og svak person som trenger et safe space for å beskyttes fra alle dårlige vitser her i verden! En vits kan være fæl, men det er IKKE grunnlag for å hetse og henge ut de som kommer med vitsen. Dette minner om typisk hysteri fra den velkjente psykisk svakeste menneskegenerasjonen som noen sinne har blitt født. Folk tåler faen meg ingenting lenger!
   _
   Du og dine “sterke trøndermeninger” provoserer meg langt mer enn de dårlige vitsene. Hva skal du gjøre med det a? Ingenting? Tenkte meg det. Jeg liker ikke reaksjonen din og jeg synes det er moralsk forkastelig at du henger ut disse folkene og sverter dem med falske anklager og antydninger om pedofili osv. Ser du meg gå ut i media og klikke i vinkel mot deg? Nei! Jeg lever heller i den lille troa om at logikk skal nå frem og at du tar til vettet og innser at folk ikke skal straffes for dårlig vitsing. Og igjen: Jeg finner ikke humoren deres artig. Jeg synes bare at ytringsfriheten trumfer at folk blir fornærmet eller støtt av noe.

  165. vet du at di vitsene har surret på et kvinneforum? hvorfor legger du ikke ut STORE protester om dem?? eller er det greit for det er kvinnfolk som skrev dem å ikke mannfolk snakk om dobbelmoral!!

  166. DISSE MÅ STOPPES! MANNEGRUPPA OTTAR, EN GRUPPE PEDOFILE MENN SOM “KOSER SEG” PÅ VEGNE AV BARNA VÅRE.
   Du er sikkert en av de dummeste og mest trangsynte menneskene jeg har hørt om.

  167. Специалисты ГК «Забава» готовы выполнить производство и монтаж спортивных тренажеров под ключ. Мы изготовим оборудование с учетом ваших пожеланий, привезем его на объект, разгрузим, установим все элементы в соответствии с требованиями ГОСТа, а также произведем укладку травмобезопасного покрытия.
   Уличные турники, спортивные комплексы для дачи и двора под Заказ.

   http://xn--31-6kcdp5atbs9bb4l.xn--p1ai/forum/user/35899/
   http://xn--80aaajczhd0aabkhboqc6r.xn--p1ai/communication/forum/user/166623/
   https://xn--46-jlc8bj.xn--80adxhks/about/forum/user/5696/
   http://www.soft-m.ru/communication/forum/talk/user/76930/
   http://81.18.129.68/forum/index.php?s=8828306b2e0315ed313aeab9121e6a8f&showuser=212335

   – подставка для ног.
   Спортивные уголки могут включать в себя наклонные шведские стенки, сетки для лазанья, кольца, перекладины, турники, канаты, качели и горки. Перекладины в детских спортивных уголках более тонкие, чтобы ребенок смог свободно обхватить их рукой. Но при выборе руководствуйтесь известностью марки производителя, наличием сопроводительной документации и самое главное, многофункциональностью конструкции. Наши менеджеры помогут Вам спортивный уголок купить наилучшей комплектации.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg