ADVARSEL til deg som har dyr, spesielt hund. Dette er faktisk ille.

For to dager siden var jeg på tur med valpen vår, en rottweiler på 10 mnd. Jeg oppfattet at hun plukket opp noe fra bakken, og ba henne raskt slippe.

I det jeg bøyer meg ned mot henne, piper hun til noe kraftig. Jeg åpner kjeven og munnen hennes og finner en avkappet dentastix, proppet full med masse småspiker.

Hun rakk heldigvis ikke å skade seg noe alvorlig, da jeg hadde flaks med timingen denne gangen. Men du trenger ikke å være like heldig. Jeg kom fort fram til at dette ikke var tilfeldig. Starta med å informere nærområde her, i ei gruppe på facebook. Da viser det seg at en annen nabo også hadde funnet en avkappet dentastix den dagen. Ikke med spiker, men den var tydelig dyppet i noe. Rottegift, ble det antatt. (Dette er ikke bekreftet.)

Etter dette informerte vi flere grupper på facebook, 3 forskjellige hunde/dyre grupper her i Sør trøndelag. Det var jo ganske tydelig at dette ble gjort med viten og vilje, kun for å skade dyrene.

Det viser seg raskt at flere områder er utsatt. Dette hadde også skjedd på lade, tiller, sentrum, byåsen, saupstad og stjørdal den siste uka.

Dette ble raskt spredd i sosiale medier, og reaksjonene har eskalert kraftig. Forståelig nok.

Politiet er varslet flere ganger, og de skulle hjelpe til å advare folk på twitter. De skulle også vurdere anmeldelse over helga. .

Derfor er det viktig at vi fortsetter å dele dette, slik at vi får det ut til folket på egen hånd. Dette kan få fatale følger for dyrene våre desverre. Jeg forstår ikke hva som er galt med enkelte mennesker. Hvordan kan noen få glede av dette? Hvor ble det av omsorgen, godheten og medfølelsen? Den vi alle snakker om at verden trenger så sårt nå.

Skremmende at slike mennesker går fritt rundt oss.

Uansett, NOAH plukket raskt opp saken og tok kontakt. Heldigvis tar de også dette alvorlig. Hvis du også har opplevd dette, vennligst send mail til NOAH med informasjon om dette. [email protected]

Og hvis du opplever dette, husk å ta bilde!

Bare i går var det 9 nye tilfeller med dentastix, men også kjøttpølser med spiker. Både i nord og sør trøndelag. På en uke er det nå kommet fram 13 tilfeller av denne galskapen. Om dette er en slags “bande” som har startet, så må det uansett stoppes før det sprer seg enda mer. Dette er ikke en rampestrek, det er direkte tortur for et dyr å skade seg på dette. Ren ondskap.

Så kjære hundeeiere, vær forsiktig og observante når dere er ute å går. I mitt tilfelle lå den midt i veibanen, det er jo nesten umulig for en hund å overse en slik fristelse. Men det gikk heldigvis bra.

Jeg håper politiet tar tak i dette over helga iallefall, dette må jo være straffbart. Utrolig trist hvis et dyr faktisk må skade seg kraftig eller dø, for at folk skal reagere og ta grep.

Så tusen takk hvis du hjelper til å dele dette, uansett om du har dyr eller ikke.

 

 

82 kommentarer
  1. Hadde vært fint om du forteller hvilken vei dette lå på,så man kan være opps,og hjelpe til å fjerne det man finner. Det er så mange stygge mennesker der ute,som kan gjøre noe sånt.

  2. Skjønner ikke at noen kan få seg til å gjøre noe slikt, det er jo rett og slett grusomt. Godt det gikk bra for hunden din, og håper virkelig at disse som gjør dette blir tatt og stoppet. Håper også av hele mitt hjerte at ingen dyr skader seg på disse, uansett om det er husdyr eller villdyr.

  3. Kvalifisert gjetning, ut fra at jeg har møtt individer som faktisk er så syke og fanatiske: Dette er det ruspsykotiske og religiøse miljøhysterikere som står bak. I følge de sykeste av disse ruspsykotiske idiotene er hunder både “urene” (kjøttetere) og de beslaglegger gjennom det urene kostholdet altfor mange ressurser fra overbefolket klode på bristepunktet ? mener enkelte religiøse i fleinsopp-/hasjpsykose på ramme alvor.
   Se etter tynne, skitne raringer i slitne second hand klær i nabolaget.

   1. Ikke helt med du vel?????
    Religiøse i fleinsopp/hasj psykose????
    For det første så er vel religiøs og narkotika bruk i de aller aller fleste tilfeller motpoler.
    For det andre så er faktisk de fleste narkomane mer hunde og dyreelskere enn de fleste hvermannsen.

    1. Ja, det er sant. De fleste norske narkomane er kjempesnille og gode mot dyr og behandler dem fantastisk. Dette er kan være religiøst og kulturelt betinget. Innvandrere som hater hunder og mener de er urene. Man kan lese nyheter fra hele verden nå, der innvandrere står bak forgiftning og drap på hunder. Det er mennesker her som hater hunder. Vi så senest en somalier som sparket ihjel en hund i Oslo for et par uker siden.
     https://www.gatestoneinstitute.org/2480/spain-dog-poisoning
     https://www.timeslive.co.za/news/south-africa/2019-08-05-more-than-40-pets-poisoned-in-roodepoort-suburb/
     https://www.document.no/2017/09/07/legger-ut-forgiftet-mat-for-a-drepe-hunder/

     1. Hva slags svada er dette? Her var en salig sammensausing av stereotypi, og tabloid fakta. For det første , de fleste rusmissbrukere er gla i dyr. De er derimot ikke særlig flink med dyr. Det sier litt seg selv, dette er ikke mennesker som prioriterer et besøk til veterinæren foran rusen. Ofte finner man dyrene overlatt til seg selv, eller streifende rundt mens eier er i komatøs rus. Å koble dette opp mot bikkja som ble sparka ihjel i oslo er jo helt absurd. Den ble ikke drept fordi den var en bikkje, den ble sparka igjel fordi den var i veien eller til sjenanse under et ran. Det er forøvrig riktig at hunden i mange kulturer er sett som uren. Kjære deg, er det et stort skille fra mene noe slikt, til å utføre sadistiske handlinger som beskrevet i hovedinnlegget.

   2. I all verdens rike er det som er galt med deg?????? Ble du kasted ned trappen med hode først av din mor mange ganger?

   3. Ja en virkelig innsiktsfull og kvalifisert gjetning dette, anonym. Hvor har du tilegnet deg all denne innsikten?

   4. og slikt oppgulp klarer du til og med å fremstille uforbeholdent som en sannhet. Du har møtt syke og fanatiske individer sier du, og til det er mitt spørsmål om du noen gang har speilet deg? …..

  4. Du skriver at politiet skulle vurdere anmeldelse, men det fungerer ikke sånn. Det er slikt de sier for at du skal tro de faktisk tar seg av det, men DU er nødt til å dra ned på stasjonen å kreve å få levere en anmeldelse.

  5. Mette: Måtte ha en oppsatt time fikk jeg beskjed om. Noe de ikke hadde tid til før over helga.. Vært i kontakt med de flere ganger på disse 2 dagene nå. Både med sentrum politistasjon og heimdal. Men.. vi hadde desverre et drap på melhus for noen dager siden, gikk mye tid og ressurser på det sa de. Forståelig nok.. men en twitter melding burde ikke kreve så mye bemanning da.

  6. Reagerte på det siste du skrev der. Vi vet ikke hvem som har gjort dette, det kan være et menneske i psykisk ubalanse, rusmisbruker, kanskje barn som synes dette er gøy. Å skrive at det ikke finnes håp for de synes jeg er å dra den litt langt. Uansett hvem som har gjort dette.

  7. En grusom ting å gjøre, må absolutt advares om. Men ellers tenkte jeg også det samme som Stine, vi vet faktisk ingen ting om bakgrunnen til vedkommende. Og å skrive at det ikke er håp for vedkommende kan faktisk gjøre problemet værre, for hvorfor skal man endre seg hvis det ikke er håp? Skjønner behovet for å få ut frustrasjonen din Lotte men dette er ikke riktig måte. Utover det er jeg glad du advarer og håper inderlig at det raskt blir tatt tak i og får en slutt.

  8. Bare å skjønne først som sist at det er nok av sjuke folk der ute. De samme sjuke folka som drukna bikkjer Østfold i fjor, de som surrer tau rundt halsen på svaner og knyter på en stein i andre enden. Har rottweiller sjøl. må bare passe på. Ikke stort annet å gjøre. Møkkfolk får man ikke gjort mye med.

  9. Grusomt!! Har dere gått til avisen med det? Får helt vont i meg ;( bra det gikk bra med hunden din, men fortsetter det så er det ikke sikkert andre har flaks 🙁

  10. Hvorfor trekke inn rusmisbrukere? De er da vel mennesker med følelser og empati,som ellers i samfunnet,noen mere enn andre.Men vær så snill,kom dere ned av den høye hest før dere faller ned. Og det fallet kan bli jævlig hardt.

  11. Kvalifisert gjetning, ut fra at jeg har møtt individer som faktisk er så syke og fanatiske: Dette er det ruspsykotiske og religiøse miljøhysterikere som står bak. I følge de sykeste av disse ruspsykotiske idiotene er hunder både “urene” (kjøttetere) og de beslaglegger gjennom det urene kostholdet altfor mange ressurser fra overbefolket klode på bristepunktet ? mener enkelte religiøse i fleinsopp-/hasjpsykose på ramme alvor.
   Se etter tynne, skitne raringer i slitne second hand klær i nabolaget.
   Du som skrev det er jo totalt idiot i hodet. På grunn av at noen ruser seg så betyr ikke det at de liker og torturere dyr. Du har et stort problem som skal skylde rusen inn i alt og er totalt ukvalifisert.
   Til artilklen, Skal være på vakt. og sykt at noen kan gjøre sånt.

  12. “Gunnar
   28.01.2017 kl.15:15
   En form for terrorisme vil jeg si”
   Gunnar, jeg tror også det … muslimer !! vi alle vet jo hvor “gald i hunder” dem er … faen asså, få muslim svina ut, og draps forsjøk på våre dyr vil gå ned

  13. Herregud, hvem gjør sånt?! Jeg blir helt knust av å tenke det finnes mennesker som er i stand til å gjøre slike ting. Flytter selv opp m samboeren til trondheim for å studere i høst og skal ha med katten vår og vi tenkte også på å adoptere en hund. Jeg har blitt helt avskrekket av å la pusen gå ut alene selv om vi bor i steder m uteareal. Klarer ikke tanken på at dyr blir utsatt for sånt. Glad for å høre din hund ikke tok skade av det!!

  14. Sina Saes Janevska:
   Hva i helvette er det dette for en påstand? Du er altså en av dem som skal legge skylden på muslimer for hver minste ting, og jeg synes oppriktig synd på deg. Hvilket grunnlag har du for å si at muslimer har gjort dette fordi de ikke liker hunder? Det er det dummeste jeg har hørt på lenge! Ta deg sammen, les aviser, snakk med andre folk en de “hvite-menn-som-pusher-50” naboene dine og slutt å stemple en gruppe mennesker som “svin”. Du sitter sikkert hjemme og raser over innvandrere/flyktninger uten å ha møtt noen andre mennesker enn nordmenn i hele ditt liv, og sitter og lurker på FrP sin Facebookside. Damn blir så jævlig sur.
   btw: skal spre ordet om denne ondskapen. Vold mot dyr er en begynnelse før vold mot mennekser…at noen kan gjøre noe sånt mot uskyldige dyr er uforståelig.

  15. Dette er ikke mennesker, dette er monstre! Rene udyr og beist og jeg ønsker dem alt ondt som går an å oppdrive

  16. Dette er skummelt! Det er ikke alltid at vi er observante på hva dyrene våres kommer borti, og plutselig er det noen som har puttet spiker i dentastix eller hva de kan finne på. Syke mennesker som finner på dette.. tragisk! Har selv en hund, som elsker dentastix. Takk for du la ut dette innlegget, for da kan jeg være mer observant dersom jeg ser noe lignende på bakken!
   Utrolig fin hund du har! Rottweilere er fine! 🙂

  17. Hva er det som feiler noen av dere?? Det er faktisk ikke rart at noen vil dere vondt!! De fleste rusmisbrukere har dyr selv, og jeg vet at er det noen som kan elske så er det rusmisbrukere!! Fordi jeg har vært rusmisbruker selv. Og sånn det står lenger oppe her, kom ned fra den høye hest før dere faller for det fallet får tafale følger resten av livet-tro meg!!

  18. Jeg ringte foreldrene mine med en gang, sånn at de er obs på det da de har hund. De bor langt unna deg, men uansett så kan det være greit å være forberedt. Idioter finnes det jo overalt i verden.
   Håper disse menneskene blir tatt og får en pølse med spiker tvunget ned i halsen!!!! &$)/#=”)”&/(@@
   Uansett takk for at du delte dette, jeg har delt innlegget ditt på facebook!

  19. Stine og dere andre.
   At det går an!
   Bakgrunnen til mennesker som er slemme har INGENTING å bety!
   At dere kan ta hensyn til det sier jo nok om dere.
   Unnskylder dere folk som dreper dyr/mennesker for moro skyld også?
   Dette er uhørt og direkte latterlig. Ja, man skal ikke dra alle under en kam. For eksempel rusmisbrukere. Det er lett å skylde på dem fordi de er litt utenfor “normaliteten” og har valgt annerledes enn andre. Det vil ikke si at det er de som har gjort det. Og nei, det er IKKE HÅP for folk som skader dyr med viten og vilje. Enten de er rusmisbrukere, politikere, barn, “normale” folk eller spik spenna gærne.
   De er ute etter å være slemme og ondskapsfulle med forsvarsløse dyr. De VIL gi dyr smerte!
   Helt utrolig at dere kan tenke i de baner at “stakkars de som har gjort det”
   LATTERLIG!
   Dere er vel helt for at ulv skal skytes også dere!
   Jeg syns det er supert at innlegget deles og at andre blir oppmerksomme på dette. Tusen takk for at du sier ifra, Lotte!
   Til dere andre som syns så synd på disse idiotene:
   Skaff dere husdyr og se om dere syns det er like synd på de slemme når dyret hyler i smerte!
   Wow. Troen på menneskeheten forsvinner mer og mer !

  20. Lotte Hoel, kan du vurdere å moderere kommentarfeltet til bloggen din? Jeg synes ikke rasistiske bemerkninger har noe med dette å gjøre, ei heller bemerkninger om andre grupper som “kan” ha gjort dette. Det eneste vi kan forstå, er at det er folk som er ute etter å skade dyr.

  21. Seriøst….du må slette en del kommentarer her, noen av de er jo like jævlig som det som har skjedd med hunden din…om ikke verre, eller følger du ikke med??!!!

  22. Veldig viktig innlegg Lotte <3 *stolt*
   Ser noen henger seg opp i hvem som har gjort det. Til dere må jeg få si hva jeg mener om dette selv, og setter av noen minutter av livet for å forsøke å få dere på andre tanker.
   Ingen skal løfte høygaffelen å starte jakt pga av dette innlegget. Man skal derimot være obs på hva kjæledyret "gofler" i seg når man er ute på offentlig grunn. Det er stor avstand mellom disse to scenarioene.
   Teorier blir ofte til sannheter i enkelte menneskers hoder. Dette er direkte usunt for den totale eksistens. Om man ønsker handling må man gå den riktige veien. Eksempler på dette kan være; anmelde forholdet til politiet og utdype din bekymring som borger, sende brev til kommunen og eventuelt foreslå drift av forebyggende arbeid. Eller, som er gjort her, tipse medier etc.
   Aldri skal du peke din egen finger på "de" som har gjort det før du har bevisene du trenger. Og da skal du ikke dømme tanten, onkelen eller landsmennene deres for deres handlinger.
   Du skal fortsatt få ha din mening, men husk at du har påvirkning på store og små, som medmenneske. Hver og en av dere.

  23. På tide gjeninnføre hundeskatt igjen i Norge.
   Arbeiderpartiet hadde hundeskatt til 70-tallet, så lovverket er allerede på plass.
   F.eks. kr.9000 for stor hund og kr.7000 for liten hund.

  24. Litt rart at du sier:
   “Dette kan få fatale følger for dyrene våre desverre. Jeg forstår ikke hva som er galt med enkelte mennesker. Hvordan kan noen få glede av dette? Hvor ble det av omsorgen, godheten og medfølelsen? Den vi alle snakker om at verden trenger så sårt nå.”
   og så spiser du dyr selv til middag – og får glede av den smerten de har lidd…
   Det han lenger oppi her sier om miljøfanatikere – den delen om rusen her er kødd, han mener at det virker som de er rusa fordi han synes meningene deres er såpass radikale. – for deg som ikke skjønte det
   Og kommentaren her av sina staes er ironisk, for deg som ikke skjønte det.

  25. Det er så dobbeltmoralsk av deg å skrive dette innlegget hvor du bryr deg helt sykt mye om dyr, samtidig som det står i blogg-beskrivelsen av deg at du liker å fiske(det er like vondt når fisken får kroken i munnen, som når rottweileren din gjør det, og du morer deg like mye av å torturere dette dyret som skurkene i dette tilfellet, du spiser til og med fisken etterpå vil jeg tro)… (håper du ser båndet her, og at du er totalt avkoblet fra virkeligheten)

  26. AT DET GÅR ANN!! Det er bare ondskap å gjør slik. MEN DET FINNES ALLTID HÅP FOR ALLE MENNESKER!!! Hva mener den lenger opp her med ruspsykotiske mennesker??? Jeg kan bare si at de som ruser seg, så og si ALLE har hjerte for dyr. Dette kan like gjerne være naboen din. Veldig ufint å legge skylda på syke mennesker. De har faktisk som regel nok m rusen sin og har ikke i tankene å være onde mot dyr. Nei, så ondskapsfulle ting er det ikke rusmisbrukere som står bak. Det er noen andre jævler😠👎😱

  27. Til du som skrev en kommertar klokka 20.04 29.01.17: Sina Staes Janevska sin kommentar er definitivt ikke ironisk ment. Hun er kjent som medlem i Pegida og er en muslimhater, fascist og rasist.
   Lotte Hoel: Vær så snill å moderere kommentarfeltet ditt! Ikke la Sina sin kommentar få lov til å stå!

  28. Det er helt sjukt å lese alle disse komentatene på dette innlegget. Jeg kan ikke fatte at voksne menneske sitter å skriver sånne ting! Vær så snill og krabb ut av deres eget rompehull! Det er så utrolig mye som blir sagt her, som rett og slett er helt latterlig å lese!
   Nesten like trist er det at kun et fåtall av dere norske, sinte voksne kan norsk grammatikk!

  29. Hvorfor finnes det ikke bilder av dette de påstår å ha funnet? Og hvorfor er det ingen som har tatt med funnene sine til politiet og anmeldt dette? Ingen av alle disse som har med seg telefonen sin? Det finner jeg svært lite sannsynlig og det virker som politiet også behandler dette som rykter inntil det dukker opp noe mere håndfast.

  30. Skandalen er først og fremst alle hundeeiere. Hvor mange har ikke blitt påført skade av hunder og ikke minst rottweilere som er den rasen som har drept flest mennesker i USA.
   Kjære hundeier som klager over at hunden din lider. Da skal du tenke på de tusenvis som er påført skader i vårt land. Noen med stygge arr for resten av livet. Skammelig at det ikke er påbudt med hunde forsikring for det skadeverk hundene deres gjør på mennesker.
   Ta f.eks. rottweilere. Hannene skal ha mye trening hver dag, hvis ikke bygger de opp aggresjon. Denne aggresjon ble vår datter utsatt for da hun ville klappe en rottweiler. Og ble nesten gjennombitt i kjaken og har idag flere arr i ansiktet. Du har ikke krav på penger fra noen før barnet ditt er over 15 % invalid.
   Nei, takke meg til rottweiler eier. Om du ikke er en av dem som beklager deg her, så ser jeg ofte mennesketypen av eiere til rottweilere, de er langt fra noen veltrente mennesker.

  31. Nå føler jeg at dette blir noe annet enn det det opprinnelig var fra Lotte. Om det er Rottweiler , puddel, Terrier etc som svelger gift eller svelger spiker så er det korttenkede mennesker uten Empati. Mennesker fra alle samfunnslag kan være hundehatere, kattehatere, pedofile , drive med barnemishandling. Her dreier saken seg rundt hundemishanling. Angående å bli bitt, ja det finne dyr som ikke er sosialiserte og det finnes voksne som ikke klarer å stoppe barnet sitt , eller spørre eieren om lov til å kose med hunden. Jeg har også fått deler av ansiktet ødelagt, men det var en IRSK SETTER som angrep meg. Men uansett ,vi hundeeiere har mye ansvar, men faktisk ikke helt normalt det Lotte fant. Kanskje de ikke har så mye å gjøre………………………

  32. Folk som gjør sånn eier ikke følelser i det heletatt og er virkelig noen stygge dyrehatere, ikke er dem voksne heller for da hadde dem ikke gjort noe så grusomt . Men syns det er rart at politiet ikke har skrevet noe om det på Twitter ,når dem lovde deg å gjøre det.

  33. Helt forferdelig at folk kan gjøre sånne ting…..
   Har selv opplevd for noen år siden å være på besøk hos en venninne med hund. Vi gikk ut i hagen for å leke med hunden på 16 uker og der hadde noen hevet inn masse godbiter i hagen med noe gift i så hunden ble skikkelig syk og holdt på å dø….
   (kort fortalt)…

  34. Det er jo latterlig å argumente for at dette ikke er muslimer som står for meste parten!.En gang lot jeg en liten søt guttt hilse på hunden min siden han spurte,å gikk i Norske klær.Når moren så det kom hun løpende å med full kraft grep hun gutten rundt handleddet å røsket han så hardt vekk at jeg ble redd for skulder leddet hans.Å forskjellige ubehagelige møter med muslimer når jeg lufter hunden min er det mange av for både meg og andre hunde eiere jeg har pratet med.Hos meg legger de ut kylling nuggets med tegnstifter i og kjøttbiter med sy nåler,og et hvitt pulver jeg ikke greier å identifisere.

   1. Det er mer trolig at det er homofile, katolikker eller folk utenfra. Jeg og Elsemor har med selvsyn sett folk lande med romskip, for deretter å angripe første hunden de så med giftige nuggets. Er det ikke disse som står bak, så er det sikkert andre vi kan rette mistanken mot. Hva med svensker bosatt i Rælingen for eksempel?

  35. Veldig bra at du deler 🙂
   Jeg tar meg selv i å bli helt varm innvendig av irritasjon og sinne!
   Hvorfor skal noen alltid henge ut mennesker i samfunnet som skiller seg ut fra dem?
   Min oppfatning av for eksempel narkomane er vel heller motsatt, de elsker dyrene sine så mye at de heller vil gå sultne selv, enn at hundene/dyrene deres skal.
   Hvis vi absolutt skal spekulere, går det vel heller ann å si at dette er person/personer som ikke kan fordra hunder, og derfra drar den konklusjonen at det er bedre å forsøke å skade, enn å faktisk si ifra. Altså noen som feig/feige nok til å tro at den beste løsningen er å skade forsvarsløse dyr.

  36. Dette har nå spredd seg til alle landsdeler med samme fremgangsmåte, så dette er et angrep fra innvandrerne, altså islamister som hater hunder og ser på de som skitne skadedyr, så de sprer budskap til sine egne om å sette ut slike feller. Det er nå flere registrerte hendelser i Bergen, trondheim, oslo og nabobyer, så til han som la skylden på narkomane må jeg nesten le meg litt ihjel av, for en tulling..et slikt organisert angrep mot hunder er ikke narkomane skylden for, men andre grupperinger rundt i Norges land.. Hadde det kun vært i en by så kunne det fint ha vært et eller flere barn som tuller seg eller sinte eldre som er dritt lei naboens gneldre hund og hevner seg på en svært farlig måte, men når alle byer er innblandet så er det utrolig lett å se hvem som egentlig gjør de tingene her.. Trenger ikke å være en rakettforsker for å skjønne at dette er en form for organisert angrep mot hundene våres 😣

  37. Flott at du deler å gjør folk obs på dette!
   Er helt sykt at noen føler glede over å skade dyr.
   Men altså, noen av kommentarene er jo helt ville..?
   Skylde på muslimer eller narkomane i fleinsopprus?
   Hva skjer med verden?
   Klør meg huet…

  38. Jeg synes det er trist at noen kan ha glede av å se dyr lide unødvendig. Jeg syns dette med å peke ut en syndebukk på grunn av nasjonalitet eller livssituasjon egentlig ikke hører hjemme noe sted. Med mindre man er etterforsker hos politi eller liknende anser jeg ikke disse spekulasjonene har noen rot i virkelighet. OG selv de peker ikke ut noen, de går etter rene fakta. det kan jeg på det varmeste anbefale flere i dette kommentarfeltet. Det hadde jeg satt stor pris på! Det er faktisk slik at det man ikke har ett saklig grunnlag for å uttale, bør uttales med forsiktighet. folkeskikk kalles det ! Jeg ser mange her gjemmer sag bak “anonyme nick”.. man er like fullt ansvarlig for det man sier og gjør på nettet, akkurat som når man er ute blant folk flest. Jeg er ikke den som normalt blander meg inn i noen form for diskusjon og/eller ser meg skikket til å irettesette andre voksne folk, men her var det på sin plass! Overvei hva man sier, også på nettet, så blir nettet en trivelig plass. Husk at barn også har tilgang til internett og kikker i disse kommenatrfeltene de også, så språkbruken bør man passe på, obg stå frem med ett godt eksempel!

   Med Vennlig Hilsen
   Martin Henrik.

  39. Jeg synes det er trist at noen kan ha glede av å se dyr lide unødvendig. Jeg syns dette med å peke ut en syndebukk på grunn av nasjonalitet eller livssituasjon egentlig ikke hører hjemme noe sted. Med mindre man er etterforsker hos politi eller liknende anser jeg ikke disse spekulasjonene har noen rot i virkelighet. OG selv de peker ikke ut noen, de går etter rene fakta. det kan jeg på det varmeste anbefale flere i dette kommentarfeltet. Det hadde jeg satt stor pris på! Det er faktisk slik at det man ikke har ett saklig grunnlag for å uttale, bør uttales med forsiktighet. folkeskikk kalles det ! Jeg ser mange her gjemmer sag bak “anonyme nick”.. man er like fullt ansvarlig for det man sier og gjør på nettet, akkurat som når man er ute blant folk flest. Jeg er ikke den som normalt blander meg inn i noen form for diskusjon og/eller ser meg skikket til å irettesette andre voksne folk, men her var det på sin plass! Overvei hva man sier, også på nettet, så blir nettet en trivelig plass. Husk at barn også har tilgang til internett og kikker i disse kommenatrfeltene de også, så språkbruken bør man passe på, og stå frem med ett godt eksempel!

   Med Vennlig Hilsen
   Martin Henrik.

  40. Har du meldt fra til politi og vetrinær/mattilsynet? Dette er helt forferdelig. Vi som har hund/dyr har nok med den hundesykdommen nå. Det er fint at du deler dette. Jeg forstår ikke at folk gjør slik. Det kan også fort gå ut over små barn også dette.

   Rita

  41. Det minner meg om minn tid i Iran i 1969, var annsatt ii IRANAiR og fløy fra flyplass til flyplass.På disse flyplassene var det mange ville hunder, for å bli kvitt disse la myndighetene der ut åte med gift og hundene døde en smertefull død. Så er der noen her i landet som ikke liker hunder?

  42. Det er mer trolig at det er homofile, katolikker eller folk utenfra. Jeg og Elsemor har med selvsyn sett folk lande med romskip, for deretter å angripe første hunden de så med giftige nuggets. Er det ikke disse som står bak, så er det sikkert andre vi kan rette mistanken mot. Hva med svensker bosatt i Rælingen for eksempel?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg